Obećava snažan vrhunac u kratkom roku! Za "direktorkom" su poludeli parovi širom sveta! Da li ste je i vi probali!?

Autor:

Lifestyle

02.06.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako će vam se u početku učiniti komplikovano kroz nekoliko pokušaja lako možete uživate kao nikada do sada.

Obećava snažan vrhunac u kratkom roku! Za "direktorkom" su poludeli parovi širom sveta! Da li ste je i vi probali!?

Foto: Photo by Kaitlyn Baker on Unsplash

Dominantna direktorka koja zove svog podređenog u kancelariju i zaključava vrata verovatno vam je prva asocijacija na naziv poze.

Veoma je verovatno da je tako nekom situacijom i inspirisana. Ova poza zaludela je brzo parove širom sveta, pogotovo one koji vole igranje uloga, a kada se tu još doda i malo "kažnjavanja" od strane direktorke eto čitavog filma!

Ne samo što obećava snažne orgazme u kratkom roku, ako je verovati onima koji su probali, već je i idealna kad biste želeli nešto na brzaka.

Sto i stolica su jedini predmeti koji su vam potrebni. Poza je zavodljiva i uzbudljiva što doprinosi povećanju užitka i strasti.

Žena treba da sedne u krilo muškarca, okrenuta prema stolu za koji se pridržava, dok muškarac sedi na stolici, okrenut prema njenim leđima, sa opuštenim, raširenim nogama.

Njene noge treba da budu postavljene sa leve i desne strane stolice kako bi podupirale njeno telo dok laktove smešta na sto ispred sebe.

Muškarac treba da je drži za struk i naginje je napred - nazad.

Iako će vam se u početku učiniti komplikovano kroz nekoliko pokušaja lako možete da se ustalite sa partnerom i uživate kao nikada do sada.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading