EDITA ARADINOVIĆ TRUDNA?! Sestra Indi: To nije mala stvar!

Autor: Marko PANTIĆ, Milica CVETKOVIĆ

Zabava

02.06.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović navodno je u drugom stanju.

EDITA ARADINOVIĆ TRUDNA?! Sestra Indi: To nije mala stvar!

Foto: ATA Images, ST/N. Pančić

Edita, Indi Aradinović

Prema saznanjima do kojih je došla Republika.rs, Edita Aradinović je u blagoslovenom stanju.

Mlada pevačica iznenadila je sve kada se našla u zagrljaju mladog Crnogorca kojeg je predstavila kao svog budućeg muža pre nepunih mesec dana. Odmah je napisala da je u pitanju šala, ali nije otkriveno ko je osvojio srce pevačice.

Pozvali smo Editu, koja nam je rekla da će nas pozvati malo kasnije, pa smo stupili u kontakt sa njenom sestrom, Indi Aradinović.

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita Aradinović trudna?

 

- Ne smem da potvrđujem sestrinu trudnoću. To nije mala stvar. Ona je prva koja treba da da izjavu za tako nešto veliko. Inače, ja ću prva da vam dam komentar, kada ona objavi javno - napisala nam je Indi za Republiku.

U međuvremenu se oglasila i Edita na društvenim mrežama i rekla da zbog operacije neće nigde da se pojavljuje, što je probudilo još veću sumnju među pratiocima i fanovima.

Podsetimo, Edita je pre mesec dana dok je boravila u Crnoj Gori napisala i da moli Boga da nađe dečka, sudeći po informacijama o trudnoći izgleda da su joj uslišene želje.

- Pošto vidim da je moderno imati dečka, molim univerzum da poradi na tome narednih meseci. Samo ne sad, završavam album, sređujem um, telo... Tako negde u julu - napisala je pevačica tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading