PERVERZNA STRANA LEPŠEG POLA: Pet scena iz filmova za odrasle koje bi žene rado isprobale!

Autor: Republika

Lifestyle

22.02.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmovi za odrasle nisu rezervirani samo za muškarce!

RepublikaFoto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash
Foto: Ilustracija

Iako mnoge filmske se*sualne avanture u stvarnom životu često nisu primamljive ili izvodljive, neke scene itekako mogu poslužiti kao inspiracija za mali intimni eksperiment u krevetu.

U nastavku pročitajte koje bi to scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale...

1. SEKS ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte da ispunite ovu fantaziju.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

2. EKSPERIMENTISANJE SA SEKSI IGRAČKAMA

Seksualne igračke mnogim parovima su još uvek tabu tema. Međutim, one žene koje su npr. isprobale igru s vibratorom ili vibrirajućim prstenom itekako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner događa se nezaboravan vrhunac.

3. ULOGA DOMINO DAME

Mit o tome kako žene preferiraju da budu pasivne u intimnim trenucima treba što pre zaboraviti. Pripadnice lepšeg pola itekako vole da budu dominantne u krevetu, preuzeti inicijativu i kontrolisati svog partnera deo je te fantazije i ispunjavanje svih želja koje dame imaju u tom trenutku.

RepublikaFoto: Photo by Vidar Nordli-Mathisen on Unsplash
Foto: Ilustracija

4. SE*S S POVEZOM NA OČIMA

Povez na očima sprečiće predvidivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji deo vašeg tela će "sleteti" poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula se bude u intenzivnom iščekivanju.

5. SEKS NA JAVNOM MESTU

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Reč je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading