Zbog OVE tri stvari muškarci misle da su žene LOŠE ljubavnice!

Autor: Republika

Lifestyle

16.02.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu, o tome bi smoglo danima da se raspravlja, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično i obrnuto. Se*s bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećaja ili sebično zadovoljavanje vlastitih potreba.

RepublikaFoto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash
Foto: Ilustracija

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći ni njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. Ali, oni koji to znaju da kažu, verovatno uz se*s vezuju neke druge stvari, poput, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korišćenja se*sa za manipulaciju, nedovoljno truda...

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci se*s mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim...

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav sa upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene i stide se toga. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti. Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, svi bi toga trebalo da budemo svesni i da prihvatimo svoje i tuđe nedostatke. Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato se opustite i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti, obucite neki se*si donji veš i videćete kako ćete se osećati samouverenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Se*s je vrhunac toga. Neke žene znaju da uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavaju svoje partnere ili ih ucenjuju time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može da se završi dobro.  Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa riječ bi trebalo da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem sek*ualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da treba da prestanete da vodite računa o tome kako izgledate. Normalno je da nećete svakog dana da se našminkate odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga pudera na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze. Takođe, nemojte dozvoliti da po kući stalno hodate, na primjer, prljave i raščupane kose, u pocepanoj trenerci, dlakavih nogu i sa većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će padati, a tada će se to odraziti i na se*sualni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading