PARADAJZ ČORBI NIKO NEĆE ODOLETI: Zaposlene će je posebno obožavati, ovaj RECEPT štedi vreme, a i NOVAC

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obogatite obrok ovom čorbom!

PARADAJZ ČORBI NIKO NEĆE ODOLETI: Zaposlene će je posebno obožavati, ovaj RECEPT štedi vreme, a i NOVAC

Foto: Shutterstock

Nekima paradajz čorba miriše na vrtić i detinjstvo, a domaćicama na višak slobodnog vremena! Zašto? Zato što je paradajz čorba zasitan obrok, a istovremeno ne oduzima mnogo vremena, niti truda dok je takođe izvrsna za svačiji džep. Sastojci nisu skupi i može ih svako priuštiti. Mnogi kažu da su začini ključni te eksperimentišu sa različitim, ali u nastavku pogledajte proveren recept za čorbu kojoj nećete odoleti.

Ako je ovako pripremite, ova paradajz čorba postaće vam omiljena. Pogledajte kako da je spremite i uživate u toplom obroku.

Sastojci:

  • litar pasiranog paradajza
  • pola litra vode
  • malo ulja
  • biber, so, začini po želji
  • 1 crni luk
  • 1 šaka rezanaca

Foto: pixabay.com

Recept za paradajz čorbu

Priprema:

Prvo luk oljuštite i sitno iseckajte. Sipajte ulje u šerpu, kada se zagreje, dodajte luk pržite do zlatne boje, odnosno dok ne bude mekan. Tada dodajete pasirani paradajz i vodu, a potom i suve začine što uključuje so i biber, evenutalno nešto drugo što volite. Pojačajte temperaturu, stavite poklopac, kada krene da vri kuva se još oko pola sata. Promešajte kada vri i smanjite temperaturu. Nakon što je prošlo pola sata možete dodati suvi začin, ali i rezanca. Sve promešajte. Nakon dodavanja rezanaca kuvate još oko sedam do osam minuta.

Čorba je gotova! Servirajte i uživajte u njoj.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading