UJUTRU ČIM OTVORITE OČI OVO POPIJTE: Istopiće vam SALO na stomaku kao ništa do sada!

Autor: M.O.

Lifestyle

24.03.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije kasno ako se odmah bacite na dijetu i ovaj detoks!

UJUTRU ČIM OTVORITE OČI OVO POPIJTE: Istopiće vam SALO na stomaku kao ništa do sada!

Foto: Shutterstock

Detoksikacija organizma i poboljšanje probave mogu biti ključni faktori u procesu mršavljenja, posebno kada je reč o ženama koje se bore sa viškom sala na stomaku. Kombinacija meda, limuna i čia semenki može biti od velike pomoći u postizanju ovih ciljeva.

Čia semenke su pravo malo čudo prirode, prepune vlakana i antioksidanata. Njihova sposobnost da nabubre u tečnosti ih čini odličnim saveznikom u boljoj probavi, a samim tim i gubitku kilograma. Osim toga, ove semenke imaju brojne druge koristi po organizam, čime se dodatno unapređuje zdravlje.

Republika

Foto: unsplash

Potrebna su samo tri sastojka za jednostavan detoks

Limun je veoma moćan detoksikator, ali takođe ima i brojne druge blagotvorne efekte na organizam. Pored toga što stimuliše rad probavnog sistema, limun takođe pozitivno deluje na kožu, podstiče rad mozga i creva. Njegova kiselina takođe pomaže u sagorevanju masti, što ga čini još poželjnijim sastojkom u detoksikacionom napitku.

Zanimljivosti iz sveta

U svetu se često mogu pronaći neverovatne priče, poput one o afričkom burgeru napravljenom od čak 600.000 komaraca. Ova neobična delicija je postala prava atrakcija, izazivajući čuđenje i znatiželju širom sveta.

Recept za detoks napitak

Ukoliko želite da isprobate ovaj sjajan detoks napitak, evo i recepta za njegovu pripremu. Potrebno je pripremiti čašu i po vode, kašiku meda, sok od jednog limuna i kašiku čia semenki. Prvo stavite čia semenke u vodu i ostavite da nabubre, zatim dodajte sok od limuna i med, dobro promešajte i pijte svako jutro na prazan želudac.

Ovaj jednostavan napitak može biti od velike pomoći u vašem putovanju ka boljem zdravlju i gubitku viška kilograma. Uz redovnu fizičku aktivnost i zdravu ishranu, možete očekivati pozitivne rezultate u kratkom vremenskom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading