NATAŠA AKSENTIJEVIĆ JE SKINULA 20 KG UZ POMOĆ OVE DIJETE: Izbacila jednu MASNU NAMIRNICU i osušila se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasitni obroci pomogli su glumici da smrša.

NATAŠA AKSENTIJEVIĆ JE SKINULA 20 KG UZ POMOĆ OVE DIJETE: Izbacila jednu MASNU NAMIRNICU i osušila se!

Foto: youtube printscreen

Simpatična glumica Nataša Aksentijević (43) otkrila je svoj jelovnik i koje se to namirnice nalaze u sastavu njene ishrane, a uz pomoć kojih je ona smršala i ima zadovoljavajuću kilažu.

Borba sa viškom kilograma

Godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a pre nekog vremena posvetila se zdravom načinu života i smršala dvadeset kilograma. O samoj borbi otvoreno je pričala u medijima, ali i na svom Instagram profilu na kome svakodnevno daje savete o ishrani i održavanju duha i tela.

Pravila ishrane

Poznata kao veliki gurman, Nataša je istakla da voli da sebi da oduška i pojede nešto što joj je srcu milo, ali da ipak vodi računa o ishrani. Ona priznaje da nije osoba koja voli stroga pravila i dijete, već da pristupa mršavljenju prvenstveno zbog zdravlja, a tek onda zbog izgleda. Kao što je jednom prilikom rekla, želi da smrša kako bi nekome pomogla, jer za nju nije bitan broj kilograma, već isključivo zdravlje.

Foto: youtube printscreen

Dijeta Nataše Aksentijević


Natašin jelovnik

Doručak: 2 jaja na oko, kriška sira i paradajz
Užina: 300 grama malina
Ručak: 400 grama mesa i velika činija salate
Večera: 2 čaše jogurta i činija salate

Nataša je istakla da ponekad unosi povremene promene u svoj jelovnik, kako ne bi jela jednolično. Takođe, ističe da redovno šeta, jer joj taj vid fizičke aktivnosti najviše prija, piše "Informer".

Nataša Aksentijević je primer da se zdravim načinom života i ishrane može postići značajan gubitak kilograma. Njen jelovnik je jednostavan, ali efikasan, a njen pristup mršavljenju, fokusiran na zdravlje, može biti inspiracija mnogima koji se bore sa viškom kilograma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading