BEOGRAĐANKA PRONAŠLA OVO U BUREKU: Svi se ZGROZILI, to je NEDOPUSTIVO! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

13.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrebno je obratiti pažnju na to gde kupujemo peciva.

BEOGRAĐANKA PRONAŠLA OVO U BUREKU: Svi se ZGROZILI, to je NEDOPUSTIVO! (FOTO)

Foto: shutterstock

Svi mi obožavamo da jedemo testo u toku dana, naročito ujutru. Ipak, nekada nas može zadesiti neprijatno iznenađenje. 

Beograđanka je svoje jutro započela na veoma neobičan način kada je otkrila nešto neočekivano u svom jutarnjem obroku - bureku

U pecivu je našla žicu

Fotografiju je odmah poslala u 5:43 sati, što je mnoge začudilo. Prvo pitanje se postavilo kako je to mogla primetiti tako rano, a drugo, ko još u to doba jede tako jaku hranu?

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Devojka je pronašla žicu u bureku

Ipak, to je sve individualno i ono što je pronašla je mnoge zgrozilo!

Beograđanka je bila veoma razočarana i apelovala da svi obrate pažnju na to gde kupuju i šta jedu. Navodno je odmah bilo vidljivo da sama pekara nije u najboljim uslovima i da je prljava, ali je to zanemarila. 

Kada je  reč o omiljenim specijalitetima poput bureka, kupci, s pravom, očekuju visok standard kvaliteta, a pojava metalne žice u pecivu definitivno ne doprinosi pozitivnom utisku o ovoj pekari i njihovim proizvodima.

Poziv na oprez 


Ova neugodna situacija takođe predstavlja podsetnik svim potrošačima da budu pažljivi prilikom konzumiranja hrane, te da pažljivo proveravaju ono što jedu. Iako se ovakvi incidenti ne dešavaju često, važno je da se potrošači sami zaštite i budu svesni onoga što konzumiraju.

S obzirom na neobičnost ovog događaja, ostaje da se vidi kako će pekara odgovoriti na ovaj slučaj i da li će preduzeti odgovarajuće korake kako bi sprečili slične situacije u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading