AKO POPIJETE OVO PRE ODNOSA, PONOS ĆE VAM SIGURNO ZAKAZATI: Nećete imati šta da pokažete PROVERENO!

Autor:

Lifestyle

09.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća pića negativno utiču na igrarije u krevetu.

AKO POPIJETE OVO PRE ODNOSA, PONOS ĆE VAM SIGURNO ZAKAZATI: Nećete imati šta da pokažete PROVERENO!

Foto: shutterstock

Svađa

Skoro svaka osoba koja izađe u noćni provod popije malo alkohola. U tom momentu to vam se čini zabavno, ali za vaš intiman život nije uopšte. Da li ste znali da alkohol može da vam "pokvari" intimne odnose? Ispijanje prekomerene količine pića može uzrokovati smetnje u smislu smanjenja nagona tokom odnosa i se*sualnog užitka kod muškaraca. 

Takođe, malo ko zna da alkohol povećava rizik od erektilne disfukncije. Nova studija istraživača iz Indije objašnjava koliko alkohol nije dobar po vas.

- Duga upotreba može dovesti do se*sualne disfunkcije. Alkohol je povezan sa se*sualnošću oduvek. Može da doprinese započinjanju se*sualne aktivnosti suzbijanjem inhibicija i ublažavanjem teskobe. Međutim, alkohol značajno ugrožava gotovo sve domene se*sualnog funkcionisanja uključujući i erektilnu disfunkciju - kaže Bhupendra Yadav.

Od 32,9 miliona muškaraca u Ujedinjenom Kraljevstvu, od 2019., oko 16,5 miliona pati od erektilne disfunkcije, a većina ih je starosti između 40 i 70 godina.

No, uprkos tome što konzumacija alkohola igra ulogu, to bi takođe mogao biti znak ozbiljnog zdravstvenog stanja, piše "Dejli star".

Foto: shutterstock

Poslednja studija je proučavala kako piće utiče na sposobnost muškaraca u spavaćoj sobi

Ova poslednja studija, objavljena u časopisu Elsevier Medical Journal Armed Forces India, proučavala je kako piće utiče i na druga područja aktivnosti u spavaćoj sobi. U anketi je učestvovalo oko 78 muškaraca starosti od 20 do 50 godina.

Sproveli su istraživanje u klinici za zavisnike od alkohola kako bi videli kako njihov unos alkohola utiče na njihov se*sualni učinak. Otkriveno je da je 77 odsto muškaraca koji su učestovali imalo je i problema sa se*sualnim funkcionisanjem, a užitak je posebno uticao na 71 odsto.

Istraživanje je takođe pokazalo da 61 odsto mladića ima niži nivo se*sualne želje, kao i da 48 odsto ima problema sa doživljavanjem vrhunca. U međuvremenu, 44 odsto je patilo od erektilne disfunkcije.

Doktor je zaključio:

- Utvrđeno je da je ceo spektar intimnog funkcionisanja značajno pogođen. Ovi nalazi su u suprotnosti sa prethodnim studijama koje su spominjale erektilnu disfunkciju i preuranjenu ejakulaciju.

Istraživači su otkrili ozbiljnost problema u korelaciji sa količinom alkohola koju ste popili. Dakle, što više pijete više problema možete imati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading