DORUČAK MILENE RADULOVIĆ SVAKO ĆE OBOŽAVATI: Kombinacija daje ENERGIJU i jača imunitet, a kilogrami samo spadaju (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

01.11.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen izbor će vas oduševiti!

DORUČAK MILENE RADULOVIĆ SVAKO ĆE OBOŽAVATI: Kombinacija daje ENERGIJU i jača imunitet, a kilogrami samo spadaju (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Srpska glumica Milena Radulović otkriva tajnu svog savršenog izgleda. Vitka lepotica vodi računa o svom izgledu, ali i o zdravlju. Na društvenim mrežama je podelila svoj zdrav doručak koji je postao pravi hit među njenim obožavaocima.

Na slici koju je objavila na Instagramu, možemo videti Milenin zdravi doručak koji se sastoji od kajgane, svežeg spanaća, čeri paradajza i avokada. Ovi sastojci su pravi izbor za pravilnu ishranu i održavanje vitke linije. Jaja su prava energetska bomba, bogata proteinima, omega - 3 masnim kiselinama i vitaminima D, E i B12. Spanać, koji se savršeno kombinuje sa jajima, sadrži kalcijum, gvožđe, magnezijum i vitamin A. Avokado, kao izvor nezasićenih masti i biljnih vlakana, je pravi izbor za zdravu ishranu. Paradajz takođe ima mnogo vitamina i minerala.

Foto: Instagram/mileena_radulovic

Doručak Milene Radulović


Ali to nije sve! Milena je poznata po svojoj fizičkoj spremnosti. Godinama već praktikuje jogu, što joj omogućava da odražava telo u kondiciji. Ova glumica ne samo da brine o svom izgledu, već i o svom telu i umu.

Zdrav doručak je samo jedan od mnogobrojnih koraka ka postizanju savršene forme. Bez sumnje, ova glumica je pravi uzor za sve žene koje žele da izgledaju sjajno i da se osećaju dobro u svojoj koži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading