ČOKOLADNI KOLAČ IZ TIGANJA SPREMAN ZA 10 MINUTA: Sve pomešate i ispečete - Brzo i lako!

Autor: N.J.

Lifestyle

21.04.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednostavan čokoladni kolač spreman je za 10 minuta.

ČOKOLADNI KOLAČ IZ TIGANJA SPREMAN ZA 10 MINUTA: Sve pomešate i ispečete - Brzo i lako!

Foto: YouTube/Emma's Goodies

Čokoladni kolač uglavnom je obogaćen nekim lepim kremom ili prelivom, a u ovom slučaju to je krem. Svi ga vole, a posebno deca jer po ukusu dosta liči na čokoladu. Istina, uvek je kaloričan, osim ako ne spremate sa nekim super zdravim sastojcima, ali kada je reč o ukusu nema mu ravnog. Pogledajte recept u nastavku.

Priprema:

Kocku putera otopite na ringli u tiganju. Kada se otopilo dodajte tri velike kašike kakao praha, sjedinite sve pa dodajte dve kašike šećera i jedno jaje. Ponovo sjedinite pa dodajte jednu kašiku brašna i pola kašike sode bikarbone, a onda i malo mleka toliko da se sve to spoji. Stavite oko 10 do 12 minuta na ringlu i poklopite. Povremeno probušite čačkalicom. Kada je kolač gotov, onda izbušite još malo čačkalicom. Pospite ga čokoladnim mlekom po ukusu.

Foto: YouTube/Emma's Goodies

Kolač iz tiganja bez preliva

Preliv:

Oko četiri kašike krema dodajte u otopljenu čokoladu. U debelom sloju premažite kolač. Najbolje bi bilo da se stegne prvo u frižideru, ali možete ga i odmah konzumirati.

Prijatno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading