"NEMA DIJETE! OD OVOGA SAM SMRŠALA 10 KILOGRAMA ZA MESEC DANA": Pogledajte fantastičan predlog sa TUNJEVINOM, preukusno i jednostavno

Autor: N.J.

Lifestyle

28.03.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tunjevina u ovom receptu je odličan saveznik za mršavljenje, verujte da će vam se svideti!

"NEMA DIJETE! OD OVOGA SAM SMRŠALA 10 KILOGRAMA ZA MESEC DANA": Pogledajte fantastičan predlog sa TUNJEVINOM, preukusno i jednostavno

Foto: YouTube/ @pollyskuche

Tunjevina i ovsene

Postoji mnogo blagodeti koje možete dobiti od tunjevine. Prvo, to je jeftin izvor proteina, drugo ima omega 3 masne kiseline, a da podsetimo one su odlične za zdravlje mozga, srca. Takođe ima i vitamina D, i izvor je minerala i selena. Hrana koja ima proteina u vezi je sa prednostima za mršavljenje uključujući povećan osećaj sitosti koji je bitan.

Sa druge strane i ovsene pahuljice imaju svoje prednosti. Ovas spada u najzdravije žitarice. Od njih možete praviti kolače, mafine i druge poslastice. Na 100 grama ima oko 347 kcal. Snižavaju holesterol, smanjuju nadutost, s obzirom na to da nisu kalorične odlične su i za mršavljenje. Isto, ova namirnica odlična je za ljude koji boluju od dijabetesa tip 2, jer ovas snižava nivo šećera u krvi.

Potrebno vam je:

70 grama ovsenih pahuljica

Tunjevina

Dva jaja

30 mililitara mleka

Maslinovo ulje

Kašika kisele pavlake

Pola paradajza

Pola crnog luka

Malo majoneza

Priprema:

Ovsene pahuljice sameljite dok ne postanu sitne kao brašno. U smesu izlijete mleko i dva jaja. Ako je pregusto dodajte još 20 mililitara mleka, da bude malo ređe. Zagrejte na tiganju malo maslinovog ulja. Sipajte jednu kašiku pa malo razlijete, pecite kao palačinku sa poklopcem. Pržite po tri minuta sa obe strane dok ne porumeni.

U činiju sjedinite tunjevinu sa sitno iseckanim paradajzom, lukom, kiselom pavlakom i malo majoneza. Smesu formirajte i namažite na jednu palačinku, pa je preklopite drugom. Podelite na četiri dela.

Polina, autorka recepta, tvrdi da je od ovoga izgubila 10 kilograma za mesec dana. S obzirom na to koliko recept deluje ukusno, probajte!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading