ČINE ČUDA ZA ZDRAVLJE! Na prazan stomak najbolje je da pojedete ove tri namirnice!

Autor: Republika

Lifestyle

27.05.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znamo šta treba da jedemo kako bismo imali bolji i jači imunitet, ali mnogi ne znaju da konzumacija jednostavnih namirnica u pavo vreme može da ima presudno dejstvo po zdravlje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo koje namirnice treba da jedete kako biste ojačali imunitet.

Beli luk

Svi znamo koliko je ova namirnica posebna i blagotvorna, ali trik je u njenoj konzumaciji. Ima antibakterijska svojstva, štiti telo od infekcija i pomaže u regulaciji šećera u krvi. Može da poboljša rad srca, leči od mnogih bolesti, štiti pluća, a lekari smatraju da ga morate jesti ujutru na prazan stomak, kako biste se rešili virusa i podigli imunitet.

Ribizla

Puna je vitamina C i odlična je za imunitet. Ova voćka je bogata antioksidansima koje poboljšavaju zdravlje, a zbog svojih specijalnih svojstava pogodna je za konzumaciju čim ustanete.

Med

Mnogi lekari bruje o dobrobiti meda za organizam, a on se jede na poseban način. Dakle, kada ustanete uzmite kašiku meda, najbolje bi bilo drvenom kašikom. Odličan je za kožu, mršavljenje, podstiče probavu, a možete mu dodati i limun kako bi bio prava atomska bomba za imunitet.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading