SRPSKI TRAVAR TVRDI! SAMO 1 KAŠIČICA OVE BILJKE SE POMEŠA SA VRELOM VODOM I PIJE 10 DANA: Ovako se IZBACUJU SVI OTROVI IZ ORGANIZMA i jača imunitet!

Autor:

Lifestyle

02.05.2021

05:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ove dane kada haraju virusi, malo šta prija kao šolja toplog čaja. Osim što fino ugreju, oni svojim nevidljivim, ali izuzetno korisnim sastojcima blagotvorno deluju na ceo organizam.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kičica

Ipak, vrlo je važno znati koji je čaj za koju boljku, kao i kako ga pravilno spremiti. Najpoznatiji travar s juga Srbije otkriva kako da ojačate imunitet.

Nenad Stamenović, poznatiji kao Neša Travka, travar, kulinar, planinar, diplomirani eko-turizmolog, nekadašnji šef hilandarske kuhinje i autor emisije "Neša Travka" na domaćem "Kitchen TV-u", savetuje kako da uz čaj od kičice izbacite otrove iz organizma, piže blic.zena

- U starom Rimu kičica je bila poznata kao trava od 1.000 zlatniкa, jer se plaćala zlatom. Izbacuje otrove iz jetre, čisti кrv, obara visoкu temperaturu, koristi se i poslije hemio i radio terapije, ali i kao prah za rane koje sporo zarastaju - priča Neša.

Priprema i upotreba:

Kašičicu kičice stavite u provrelu vodu, pustite da odstoji 10 do 15 minuta, procedite i pijte nekoliko puta na dan.

* Skoro sve čajeve treba da pijete desetak dana, pa isto toliko da pauzirate

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading