OVO SU SREĆNI DANI U JUNU: Ovaj mesec će biti magičan za karijeru i ljubav - Evo kada!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva važna datuma u junu su na početku meseca i treba ih maksimalno iskoristiti!

OVO SU SREĆNI DANI U JUNU: Ovaj mesec će biti magičan za karijeru i ljubav - Evo kada!

Foto: shutterstock

Mesečni horoskop za jun 2024. godine donosi uzbudljive vesti za sve zaljubljene i ambiciozne pojedince. Sa fokusom na karijeru i ljubav, jun će biti ključan mesec za ostvarenje želja i planova. Astrolozi ističu da će posebno biti značajna dva datuma koje nazivaju "magičnim", te savetuju da ih dobro iskoristite kako biste ostvarili ono što dugo želite.

6. jun 2024: Mars prelazi u horoskopski znak Bika

Današnji dan obeležava prelazak Marsa, planete akcije, u znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Ovo je vreme kada je preporučljivo posetiti čas plesa, otići u teretanu ili prošetati, jer postoji velika verovatnoća da upoznate osobu sa kojom ste sudbinski povezani. Takođe, savetuje se da osluškujete svoje misli tokom sastanka, procenjujući da li se osećate sigurno sa svojim partnerom i da li možete zamisliti zajedničku budućnost. Ako je odgovor potvrdan, verovatno je da je ta osoba vaša sudbina.

Foto: shutterstock

U junu postoje dva važna datuma


9. jun 2024: Trigon između Meseca i Saturna

Ovog dana, očekuje se trigon između Meseca u Raku i Saturna u Ribama, što može doneti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Partneri bi mogli odlučiti da započnu zajednički život ili donesu važne odluke vezane za porodično stablo, piše "Mondo".

Pun Mesec u Jarcu: Energija za ostvarenje karijernih ciljeva

Najvažniji događaj u junu 2024. biće Pun Mesec u Jarcu. Iako Mesec ne voli da bude u ovom znaku, ovaj energetski duo stvara odličnu priliku za ostvarenje karijernih ciljeva. Ovo je vreme kada treba ozbiljno shvatiti svoje planove za karijeru, jer bi mogli biti nagrađeni unapređenjem ili ponudom iz snova.

Moćne sile dobra


Krajnji dan juna, 21. jun 2024, obeležava letnji solsticij, jedan od najznačajnijih dana u godini prema astrolozima. Ovog dana, sile dobra ulaze u svoje najmoćnije stanje, te se ono što imate na umu brže ostvaruje. To je vreme kada bi trebalo iskoristiti povoljnu energiju za ostvarenje svojih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading