SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK MOŽE DA DOBIJE ONO ŠTO ŽELI, AKO URADI OVO: Evo kako sebi da ostvarite želje na najbrži način

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajne uspeha za svaki znak Zodijaka.

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK MOŽE DA DOBIJE ONO ŠTO ŽELI, AKO URADI OVO: Evo kako sebi da ostvarite želje na najbrži način

Foto: Shutterstock

Ne kaže se džabe "Kakve su ti misli takav ti je život". Šta god da želite da postignete u životu, Zakon privlačenja je jak. U nastavku pročitajte na šta da se fokusirate.

Ovan (21. mart - 20. april): Entuzijazam i istrajnost

 

Za Ovna, klюčni su metodičan pristup i vizualizacija promena koje želi da ostvari. Njegov entuzijazam i hrabrost su neograničeni, ali treba da izbegava prečice i da se fokusira na postizanje ciljeva koristeći strpljenje i upornost.

Bik (21. april - 21. maj): Značajnije stvari od materijalnog

Biku se preporučuje da se fokusira na stvari izvan površnih želja ka materijalnim stvarima i da razmisli o tome šta zaista želi da privuče na dublji i značajniji način.

Blizanci (22. maj - 21. jun): Energija i humor

Blizanci mogu iskoristiti svoj dobar smisao za humor i visok nivo energije kako bi ostvarili svoje ciljeve, ali treba da budu oprezni da ne prekrše pravila i da ne donesu impulsivne odluke.

Foto: Shutterstock

Blizanci mogu iskoristiti svoj dobar smisao za humor

Rak (22. jun - 22. jul): Osećanja i prevazilaženje problema

Rakovima je preporučeno da pronađu pravu želju svog srca i da se oslobode prošlosti kako bi efikasnije koristili Zakon privlačenja. Treba da se fokusiraju na pozitivno razmišljanje i da izbegnu nedoslednost u željama.

Lav (23. jul - 21. avgust): Kreativnost i samopoštovanje

Lavovima se savetuje da se usredsrede na ono što je dobro za njih i da ne troše previše energije na ono što misle da je dobro za druge. Važno je da izraze afimacije koje će podići njihovo samopoštovanje.

Devica (22. avgust - 23. septembar): Pažnja na detalje i rešavanje problema

Devicama se preporučuje da izgovaraju afirmacije kako bi podigle svoje samopoštovanje i da se oslobode stidljivosti kako bi efikasnije koristile Zakon privlačenja.

Vaga (24. septembar - 23. oktobar): Diplomatija i harizma

Vagama se savetuje da ne dozvole drugima da vrše kontrolu nad stvarima koje vizualizuju i da veruju svojim instinktima, uprkos spoljnim uticajima.

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar): Odlučnost

Škorpijama se preporučuje da se čuvaju ljubomore i da veruju da ima dovoljno pozitivnih stvari i uspeha za sve, kako bi efikasnije koristile Zakon privlačenja, piše "Atma".

Foto: Shutterstock

Škorpijama se preporučuje da se čuvaju ljubomore

Strelac (23. novembar - 22. decembar): Optimizam i razmišljanje o ciljevima

Strelcima se preporučuje da koriste svoju optimističnu prirodu kako bi shvatili šta zaista žele i da aktivno koriste Zakon privlačenja kako bi ostvarili najbolje iz pozitivnog razmišljanja.

Jarac (23. decembar - 20. januar): Ambicioznost i praktičnost

Jarcevima se savetuje da gledaju na prepreke kao lekcije iz kojih mogu naučiti kako da budu bolji u budućnosti i da ne tumače sve nedaće kao znak da ne mogu ništa učiniti da poboljšaju svoj život.

Vodolija (21. januar - 19. februar): Originalnost i saosećanje

Vodolijama se savetuje da se posvete procesu kreativne vizualizacije i da se oslobode sklonosti ravnodušnosti kako bi efikasnije koristile Zakon privlačenja.

Ribe (20. februar-20. mart): Mašta 

Ribama se preporučuje da se oslobode neodlučnosti, da veruju u svoje želje i da se bore protiv negativnog razmišljanja kako bi efikasnije koristile Zakon privlačenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading