ASTRO VODIČ: Tri znaka će naučiti da vole sebe, Nikolija Jovanović se zbog ovoga konsultovala sa astrologom?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "ASTRO VODIČ" je na našem Jutjub kanalu SREĆNA.RS

U ovoj epizodi Goca Dragišić otkrila je šta znači Venera koja je krenula u znak Ovna 5. aprila. Ne samo Venera u znaku Ovna, tu je i Retrogradni Mars, a sve se objedinjuje u pomenuti znak. Ovan je kao planeta gde sve mora biti precizno. Ono što je najvažnije da naučite tokom ovog perioda otkriće vam Goca Dragišić u novoj epizodi emisije "ASTRO VODIČ" u produkciji Republika TV-a na portalu Republika.rs.

Najviše će osetiti da je Venera znak ljubavi sledeći horoskopski znaci. U pitanju su Blizanci, Device i Škoprije. Blizanci će početi da vole sebe. Device koje su i te kako analitčne, tražiće zadovoljstvo za sebe. Škorpije će dobiti mogućnost takođe da zavole sebe.

U rubrici AKTUELNO Goca se bavila pevačicom Nikolijom Jovanović. Ona je sigurno imala konsultaciju sa astrologom kada treba da izbaci pesme, jer je u godini jedinice novih početaka, te je Goca primetila nove muzičke pravce. Ova godina joj je odlična, pogotovo druga polovina koja će joj doneti prosperitet.

I ove sedmice Goca je odgovarala na vaša pitanja koja ste postavljali na našem zvaničnom Instagram nalogu Republika.rs, a da li vam se posrećilo da naša Goca odgovori baš na vaše pitanje pogledajte u emisiji. 

Novu epizodu emisije "Astro vodič" možete pogledati u videu na početku teksta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading