KEJT MIDLTON ČEKA JOŠ ČETIRI GODINE PATNJE! Astrolozi otkrili šta se nakon toga DEŠAVA, sve joj je bilo ZAPISANO u zvezdama

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U numerologiji brojevi 4, 5, 9 označavaju tumore, tvrdi astrolog Stefan Dragojlović.

KEJT MIDLTON ČEKA JOŠ ČETIRI GODINE PATNJE! Astrolozi otkrili šta se nakon toga DEŠAVA, sve joj je bilo ZAPISANO u zvezdama

Foto: www.profimedia.rs, TV PINK

Kejt Midlton, princeza od Velsa, boluje od raka i ide na hemioterapije. Spekulisalo se na tu temu i na društvenim mrežama, postojale su različite teorije, pa je navodna bračna kriza princeze i princa od Velsa ljubiteljima teorija zavera delovala uverljivije.

Vest da princeza boluje od raka je dočekana sa velikim iznenađenjem svuda u svetu, te se od objavljivanja svi interesuju šta je preventivna hemioterapija i bave se generalno stanjem princeze.

Voditeljka Jovana Jeremić je jutros ugostila astrologe i numerologe u "Novom jutru", koji su tumačeći zvezde, otkrili šta čeka Kejt, ali i princa Vilijama u narednom periodu.

- U numerologiji brojevi 4, 5, 9 označavaju tumore. Ona ima skriveni broj 4 još je u godini devetka. Dakle moraju proći 4 godine patnje i proces izlečenja. Po mom numerološkom tumačenju, ona će ove godine dobro proći, ali će imati mogćnost vraćanje ili ponovnog problema u naredne 4 godine. Ona će sve da prevaziđe, uz dobru ishranu i zdrav način života.... Moraće da bude oprezna, ali će uspeti da se izvuče - rekao je Stefan Dragojlović u Jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Dragojlović sa numerološke tačke govori o stanju Kejt Midlton

Potom je Danka Cvetković progovorila o navodnoj prevari njenog supruga Vilijama.

- Ona je preodređena za to da će njen suprug nju varati u nekom trenutku i da su i te neke stvari uticale na njeno zdravstveno stanje. Njoj su planete tako raspoređene. Moraće da obrati pažnju na ishranu kako bi prevazišla sve probleme - istakla je Danka Cvetković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading