OVO JE NAJVAŽNIJI DATUM U FEBRUARU - VENERA I MARS ĆE BITI U KONJUKCIJI: Četiri horoskopska znaka će doživeti LJUBAV kao nikada u životu!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

03.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapišite ovaj datum!

OVO JE NAJVAŽNIJI DATUM U FEBRUARU - VENERA I MARS ĆE BITI U KONJUKCIJI: Četiri horoskopska znaka će doživeti LJUBAV kao nikada u životu!

Foto: shutterstock

Sa sezonom Vodolije u punom jeku i mnoštvom planeta koje ulaze u vazdušni znak, logično je da se želite pripremiti za mesec koji je pred vama.

Kasnije tokom meseca, Sunce će preći u znak Riba, a usput će biti brojnih intenzivnih tranzita koji će nas držati na nogama. Iako bi većina pretpostavila da je 14. februar idealan dan za romansu, astrološko vreme daje drugačiju sliku za ovaj mesec.

Republika

Foto: shutterstock

Konjukcija Venere i Marsa će doneti novu etapu

Šta to znači za naše romantične težnje i planove?

Tokom meseca će nekoliko planeta preći u znak Vodolije. Držimo na oku Mars i Veneru koji će 12. odnosno 16. februara preći u znak Vodolije. 

Venera je povezana sa ljubavlju, romantikom i lepotom - često odražavajući naše želje, ono što nas privlači i šta cenimo. Mars je planeta akcije, samopouzdanja i nagona, akcije koje preduzimamo u potrazi za zadovoljstvom.

Međutim, 22. februara, ovo dvoje će dostići svoj vrhunac i formirati tačnu konjunkciju, što znači da su što bliže jedno drugom u stepenu koliko mogu. Sa ovim moćnim tranzitom, većina nas će se osećati povezano i želeće da uživa u životu u potpunosti. Da ne spominjemo, osećaćete se privlačno, kako sebi tako i drugima. Kada se ove dve planete spoje, stvari mogu postati veoma strastvene i brze!

Ipak, to nije jedini rezultat koji ovaj tranzit može doneti. Ove dve planete u konjukciji takođe mogu predstavljati mogućnost velikih romantičnih momenata. Slede nova poglavlja u ljubavi i vezama, sve se podiže na viši nivo. 

Republika

Foto: Srećna Republika

Spremite se za ogromne emocije i promene u ljubavi


Naravno, važno je paziti na intenzivne emocije, jer će Mesec biti u znaku vatrenog, pomalo dramatičnog Lava. Dok Mesec u Lavu može biti velikodušan i ne plaši se da bude romantičan. To takođe može dovesti do žestokih rasprava ili nesuglasica - kanališući svu tu strast u nešto manje produktivno. Međutim i da se to dogodi, takvi trenuci će biti kratki ako shvatite, oprostite i ne ljutite se. 

Iako će svi osetiti ovu energiju, posebno će biti romantična za Vagu, Lava, Raka i Vodoliju. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading