PLANETA KARME, SUDBINE I VREMENA KREĆE DIREKTNO: Evo šta će Saturn doneti svakom znaku Zodijaka

Autor:

Lifestyle

31.10.2023

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu su velike promene!

PLANETA KARME, SUDBINE I VREMENA KREĆE DIREKTNO: Evo šta će Saturn doneti svakom znaku Zodijaka

Foto: pixabay.com

Saturn, jedna od astrolozima (ne)opravdano najmanje omiljenih planeta, konačno kreće direktnim hodom. Ova moćna planeta koju mnogi nazivaju „gospodarem karme, sudbine i vremena“ služi da nas i kroz horoskop uveri da smo na pravom putu i da idemo ka ostvarenju naših želja i ciljeva.

Iako se mnogi plaše Saturna, upravo ova planeta je naš najpouzdaniji astrološki mentor koji nas tera da se uhvatimo u koštac sa izazovima i naučimo važne životne lekcije.

Direktni hod Saturna svakom znaku Zodijaka donosi važne promene u periodu koji je pred nama.

Ovan

Ukoliko ste prethodnih meseci bežali od promena, sad je trenutak da ih prigrlite. Oslobodite se strahova i zaronite u nova iskustva – isplatiće vam se!

Bik

Usamljenost vam je možda prijala, ali sada je vreme da se vratite među ljude, da stvorite snažne veze kako na poslovnom, tako i na emotivnom planu i da ostvarite ono o čemu ste dugo maštali.

Blizanci

Usredsredite se i na uspehe i na neuspehe koji su iza vas i pokušajte da ih dobro analizirate. Upravo ta analiza će vas naterati da promenite redosled prioriteta u životu i počnete da se bavite onim što vam je stvarno važno i što će vas ispuniti na svim nivoima.

Rak

Republika

Foto: shutterstock

Rakovi bi trebalo da se prepuste reci života

 

Ukoliko ste prethodnih meseci sumnjali u sebe, sad ćete shvatiti da to više nemate razloga da radite. Prepustite se reci života i ne odbijajte prilike koje vam se budu ukazivale. Vreme je da zablistate u punom sjaju i da uživate u uspehu na svim poljima.

Lav

Moć i kontrola su segmenti na koje ćete biti fokusirani u narednom periodu. Ključ za navigaciju u tom lavirintu je da izgradite čvrste temelje poverenja, kako sami u sebe, tako i sa ljudima kojima ste okruženi. Saturn u direktnom hodu biće vas prosvetitelj.

Devica

U nekim oblastima života ste se previše davali, a u nekim niste bili prisutni. Vreme je da pronađete ravnotežu. Saturn vas, takođe, uči da neke ljude udaljite iz života, a da nekima koje ste nepravedno zapostavili pokažete koliko vam znače.

Vaga

Republika

Foto: shutterstock

Vagama je idealan period za uvođenje nove rutine

 

Odbacite toksične navike i očistite mentalni nered zbog kog ste izgubili fokus. Sad je savršena prilika da preuzmete uzde svakodnevne rutine. Napravite čvrst raspored i dosledno ga se pridržavajte. Vreme je da budete kapetan vlastitog broda, a ne da plovite po tuđem nahođenju.

Škorpija

Vreme je da podignete standarde i da ne odstupate od svojih želja i ciljeva. Sad je trenutak kad ćete osvestiti da ste dobijali mnogo manje nego što ste zaslužili i u skladu sa tim ćete se i ponašati. Okolina će verovatno biti iznenađena preokretom u vašem ponašanju, ali nemojte dozvoliti da vas to poljulja.

Strelac

Dobijate priliku da realističnije sagledate odnose u porodici i da u skladu sa novim uvidima promenite svoje ponašanje. To može da bude veliko iznenađenje za neke ljude koji su obilato koristili vašu dobru volju i meko srce, ali ne odstupajte – vreme je da postavite svakog na mesto koje zaslužuje.

Jarac

Republika

Foto: shutterstock

Jarčeve čekaju velike pozitivne promene u svim segmentima života

 

Iza vas su meseci preispitivanja, ali i trenuci spoznaje koji će vam vratiti izgubljeno ili poljuljano samopouzdanje. Vodite računa o tome kako komunicirate i sa drugima, ali i sami sa sobom. Ne zaboravite da je moć reči ogromna! Budite spremni na velike pozitivne promene u svim životnim segmentima.

Vodolija

Retrogradni Saturn bio je vaš finansijski guru. Kad krene direktnim hodom, podstaći će vas da budete odgovorniji po pitanju trošenja. Shvatite ovu lekciju krajnje dobronamerno, jer ako je sada ne budete naučili moraćete da je ponovite.

Ribe

Saturn je vaš kosmički prijatelj koji će vam u narednom periodu biti na usluzi. Naučićete vas najtežoj lekciji – kako da postavite granice i da ne budete velikodušni uvek i prema svima, jer to nije dobro za vas. Osobe koje su vas razočarale u prethodnim mesecima pokušaće opet da vam se približe, a samo je na vama da li ćete im to dozvoliti ili ne. Dopustite Saturnu da vam ulije samopouzdanje i snagu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading