TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE NAJBOLJE LJUBE: Jedni će vam prirediti pravi VATROMET

Autor: N.J.

Lifestyle

22.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Način na koji se osoba ljubi može otkriti mnogo o njenim osećanjima i ličnosti.

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SE NAJBOLJE LJUBE: Jedni će vam prirediti pravi VATROMET

Foto: Photo by Hendo Wang on Unsplash

Neki horoskopski znaci baš znaju da se pokažu u ovom intimnom gestu! Iako je svaka osoba jedinstvena, neko se mora izdvojiti pa tako i kada je reč o ovoj "umetnosti". Postoje horoskopski znaci koji su posebno vešti, pogledajte da li ste među njima.

Tri horoskopska znaka koja se najbolje ljube:

Bik

To je znak koji je prepoznatljiv po svojoj senzualnosti i privrženosti. Ljudi rođeni u ovom znaku su strpljivi, što se posebno vidi u načinu na koji se ljube. Bikovi smatraju da je ljubljenje najbolji način da izraze svoja osećanja, tako da je njihov poljubac "dubok", senzualan, strastven i uvek poželite još. Upravo to učiniće ih nezaboravnim kod partnera.

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

Muškarac i žena se maze u krevetu

Škorpije

Vodni znak Škorpija ima svoje prednosti zbog kojih će ih mnogi pamtiti. Emocionalna dubina im je neprevaziđena, prepuni su odlučnosti, strasti, a ljubljenje im je posebna tehnika. Škorpioni su majstori kada treba da izraze svoja osećanja i niko to ne radi bolje od njih. Logično je onda da važe za jedan od najboljih ljubavnika u horoskopu. 

Lavovi

Ovaj izbor možda vas ni ne iznenađuje. Izuzetno strastveni, odlučni, znaju šta žele i ne ostavljaju prostora da druga strana bilo šta odlučuje, da to su oni.  Vole kada su u centru pažnje i lako impresioniraju druge, te im i ova veština ide fantastično. Njihovi poljupci su dramatični i nezaboravni i niko im nije ravan u tome, piše "Indeks.hr".

Da li ste u saglasnosti sa ovim izborom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading