JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK UVEK JE POD ZAŠTITOM ANĐELA: Ni tako njima ne ide sve kako treba, ali su ipak pravi INTELEKTUALCI

Autor: N.J.

Lifestyle

11.04.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste baš vi pod stalnom zaštitom anđela?

JEDAN HOROSKOPSKI ZNAK UVEK JE POD ZAŠTITOM ANĐELA: Ni tako njima ne ide sve kako treba, ali su ipak pravi INTELEKTUALCI

Foto: Unsplash/ Christophe Van der waals

Vladajuća planeta Strelca je Jupiter, najveća planeta zodijaka. Kako je Jupiter pokretač sudbinske sreće, nije ni čudo što je Strelcima sreća uvek naklonjena.

Strelac je znak koji ima motivaciju, energiju i veoma su dobre vođe. Njihova ljubav je strastvena i svi mogu da se ugledaju na njih. Oni su fleksibilni i lako se prilagođavaju, a koriste svoju strast i intelekt za stvaranje veza između ljudi i ideja koje inače ne bi bile u interakciji.

Šta je simbol Strelca?

Kentaur. Pola konj, pola čovek, vaš kozmički avatar predstavlja optimizam i ambiciju na globalnom nivou.

Foto: pixabay.com

Horoskopski znak Strelac

Ključna fraza Strelca

"Razumem."

Najgore i najbolje osobine Strelca

Oni su optimisti, ljubitelji slobode, veseli, pošteni i intelektualci. Spontani su i zabavni, obično imaju mnogo prijatelja i možda su najbolji sagovornici u zodijaku (najviše u komunikaciji sa Blizancima). Skloni su inspirisanju ljudi oko sebe da žive najbolje što mogu. Najgore osobine su: dosađuju se i ne rade uvek posao kako treba.

Foto: Shutterstock

Muškarac se dosađuje na poslu

Najbolja karijera za njih

Budući da su intelektualci, pričljivi i hrabri, Strelci su izvrsni učitelji ili profesori, televizijski novinari, treneri, pisci ili voditelji. Kao prijatelji uvek su spremni da pomognu, uvek govore istinu i neverovatno su otvoreni, piše "Pure wow".

Entuzijazam ovog horoskopskog znaka nema granice, pa zato poseduje odličan smisao za humor i izraženu radoznalost, prenosi "Krstarica".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading