CRNO NA BELO: Partizan NEMA ŠANSE u nastavku Evrolige!

Autor:

Sport

11.04.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Parni valjak" ni blizu najužeg kruga kandidata da podigne evroligaški pehar, mogu li crno-beli da naprave čudo i demantuju "bukmejkere"?

CRNO NA BELO: Partizan NEMA ŠANSE u nastavku Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana Kevin Panter i Zek Ledej

Grobari sa nestrpljenjem čekaju Veliki petak, pošto će posle susreta sa Panatinaikosom saznati ime protivnika u top 8 fazi, a kladionice su odredile najnovije kvote za osvajanje elitnog takmičenja.

Crno-beli su tek sedmi favoriti za trijumf sa kvotom 15, dok je na prvom mestu po izgledima trenutni lider, ekipa Olimpijakosa (od 3,5 do 4). Slede španski giganti Real Madrid i Barselona sa gotovo istim šansama, a njihovo osvajanje elitnog takmičenja plaća između 4 i 4,5.

Na Monako je oko 7, dok kvota na ostale timove premašuje 10.

Košarkaš grčkog velikana Saša Vezenkov gotovo sigurno će biti proglašen za MVP Evrolige (kvota 1,10), dok je drugi u trci Matijas Lesor, mada je na njega preko 5...

Republika

Foto: Starsport

 

Što se tiče "parnog valjka", treba ići korak po korak, ali nema dileme da su Željko Obradovoć i njegovi izabranici žestoko podgrejali nade grobara u čudo pred četvrtfinale...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading