U DRUGOJ POLOVINI MARTA NE SMETE ZAOBIĆI TRI DATUMA: Iskoristite ih jer sledi OZBILJAN NAPREDAK u jednoj sferi

Autor: N.J.

Lifestyle

18.03.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugoj polovini marta čekaju vas lepe promene, ali samo ako iskoristite tri datuma.

U DRUGOJ POLOVINI MARTA NE SMETE ZAOBIĆI TRI DATUMA: Iskoristite ih jer sledi OZBILJAN NAPREDAK u jednoj sferi

Foto: Shutterstock

Mart je mesec za koji volimo da kaže da je “mio”. Sve oko nas je nežno, nije pretoplo, a Sunce sija i dani su prelepi. Ove godine proleće počinje 20. marta, što je uskoro i ljubitelji tog godišnjeg doba uživaće u lepom vremenu i energiji. Do tada, postoje tri datuma koja bi trebalo da iskoristite – nemojte ih zanemariti i pažljivo sve radite.

19. mart - Merkur ulazi u Ovna. On se ne oseća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolje nego u Ribama. Prelazak u Ovna dace vam mnogo samopouzdanja i inspiracije. Bićete u centru pažnje. Planeta će ostati u ovom znaku do 2. Aprila, zato to vreme iskoristite! Ovaj dan bi trebalo da bude posvećen finansijskim i pravnim poslovima. To nemojte zanemarivati!

Foto: shutterstock

Prijatna atmosfera na poslu

20. mart - prolećna ravnodnevica. Ovo je veoma povoljan i, možda, najsvetliji dan marta. Astrolozi primećuju da se mlad Mesec ovog puta skoro potpuno poklapa sa ravnodnevnicom, sa manje od jednog dana zakašnjenja. Što znači, sve ovo će uticati na odlično raspoloženje, a 20. mart je zapravo i dan dobre, pozitivne energije. Tada možete raditi bilo koji posao jer će vam sve ići od ruke. Ovo je dobar dan i za odmor, ali i za rad. Slušajte svoju intuiciju na ovoj ravnodnevici.

23. mart - Plutonova promena epohe. Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije. Ovim danom završava se petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima, prenosi “Sensa”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading