ŠKORPIJA je za dobre ljude NAJBOLJA, a kada je neko loš, za njega će biti NOĆNA MORA!

Autor:

Lifestyle

30.03.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom tekstu ćemo vam objasniti da je ŠKORPIJA neko ko NE PODNOSI LAŽOVE. I da je ona iskrena do srži pa tako ne voli one koji lažu i licemere kao ni ulizice. Jer ŠKORPIJA je osoba koja je uvek iskrena i sa njom znate na čemu ste. Nikada vas neće slagati ili manipulisati da vam se desi nešto loše… Ovo je horoskopski znak koji zna kako da u životu uživa punim plućima. Ona nikada ne dozvoljava nikome da joj nameće svoje mišljenje i govori kako da nešto uradi. Škorpija uživa u tome da sama svoj gazda i samim tim se vodi i kroz život.

ŠKORPIJA je za dobre ljude NAJBOLJA, a kada je neko loš, za njega će biti NOĆNA MORA!

Foto: pixabay.com

U nastavku teksta možete saznati još mnogo toga o ovom divnom znaku zodijaka….

ISKRENA

ŠKORPIJA je iskrena duša koja nikada ne laže, osim ako ne mora. Ona će to učiniti prosto kada više nema nijedan drugi izlaz niti način da nešto reši. Ali njeno dobro srce ne bi nikada moglo da druge osobe dovede u opasnost zbog svojih laži. To je nešto što prosto ŠKORPIJA sebi ne može da dozvoli. Voli kada su drugi ljudi iskreni baš kao što je i ona. Zato laži kažnjava na veoma pravedan način. Onako kako to samo ona ume i želi. Ne podnosi kada joj neko laže a ona zna šta je istina. Pa čak iako ne zna, oseti kada neko ne govori istinu. Jer je dobila kao znak zodijaka moć da može čitati druge ljude oko sebe.

Republika

Foto: pixabay.com

Škorpija

Kada kažemo da je ŠKORPIJA iskrena, mislimo na njenu osobinu preko koje ne prelazi. To je ono što najviše simbolizuje njen znak i njen karakter. Kada pomislite na Škorpiju mnogi od vas misle kako su one muljatori i manipulatori. Ali verujte nam da to nije ni najmanje istina. Ne postoji biće koje ima veće srce od ovog znaka zodijaka. Drugi mogu samo da glume dobrotu i karakter ali ŠKORPIJA ga stvarno poseduje. Ona ne glumi nikada, već je uvek onakva kakva je uvek u dubini duše i srcu. Otpušta svaku svoju osobinu na videlo a naročito iskrenost. To ne krije ni pod kojim uslovom.

VELIKO SRCE

Ako ijedan znak zodijaka ima veliko srce onda sa sigurnošću možemo reći da je kod ŠKORPIJE najveće. Njena divna duša je kao svemir velika. A srce može da primi sve ijednu osobu na ovoj planeti. Pa čak i kada vam deluje da ona ne voli nikoga, varate se. To je samo njen mehanizam odbrane kako ne bi bila povređena. ŠKORPIJA jako pažljivo bira osobe koje će pustiti u svoje srce i svoj život. Ne prima baš svakoga velikodušno tako blizu sebe. Naravno, nikada nije zlobna ali neće dozvoliti da neko sa lošim namerama bude deo njenog života. Veoma ljubomorno čuva svoje srce i emocije za nekog posebnog.

Republika

Foto: pixabay.com

Ljubav

Njeno veliko srce će uvek pomoći svakome ali neće dozvoliti da se zadržava na duže kod nje. Prosto, zbog svoje dobrote ne može da odbije nikada da nekome pomogne. Učiniće uslugu i najvećem neprijatelju a za ljude koje voli daje život odmah bez razmišljanja. Eto, tako je to kada jedna ŠKORPIJA voli i pokloni svoje srce nekome. To je kod nje jednostavan postupak i proces od kojeg ne odstupa gotovo nikada. Njeno srce je školjka ali ŠKORPIJA ga ume otvoriti za sve ljude na svetu. ŠKORPIJA ima srce koje malo koja osoba ima i koje je prepuno ljubavi i najdivnijih emocija.

NAJBOLJI PRIJATELJ

ŠKORPIJA je osoba koja je najbolji prijatelj od svih horoskopskih znakova. Jer ŠKORPIJA ne voli da tračari i sa njom su tajne sakrivene, to je sigurno. Neće vas odati pa čak ni da joj stave pištolj na čelo i prete sa najgorom kaznom. ŠKORPIJA će držati svoj jezik za zubima i uvek je to i radila. Kada ona nekoga zavoli i smatra ga prijateljem to je onda prijateljstvo za celi život. Ne odustaje od njega niti ga izdaje nikada. Pomoći će uvek svakome tako da je svako može smatrati prijateljem. A boljeg prijatelja od ŠKORPIJE sigurno niko nije imao niti će imati. Ali interesantno je to što ŠKORPIJA ne smatra svakoga za svog prijatelja, već samo posebne osobe, koje se dokažu.

ROMANTIČNA

Škorpija je osoba koja kada jednom zavoli, to je za sva vremena. Njena ljubav je beskrajna i ona radi sve, samo da bi njen partner kraj nje bio ispunjen. Njeno srce je ogromno, a ljubav ne zna za granice. Škorpija uživa kada kraj sebe ima partnera koji je razume i poštuje svaku njenu odluku. Nije joj potreban neko ko je vara i laže, te manipuliše njenim osećanjima. Ona uvek teži da kraj sebe ima pravog koji nikada neće odustati od nje uprkos svemu, piše Ljubavna adresa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading