Ovo je ključni trenutak kada horoskopski znaci shvate da su zaljubljeni

Autor:

Lifestyle

04.03.2022

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako se zaljubljuje drugačije, ali šta kaže horoskop - koji je to tačno trenutak i po čemu ćete znati da ste vi ili neko ko vam se dopada zaljubljen?

Ovo je ključni trenutak kada horoskopski znaci shvate da su zaljubljeni

Foto: pexels.com

Ovnovi žude za strašću više od svega i uvek žele da budu na prvom mestu svoje simpatije (baš kao što ste prvi znak zodijaka). kada vidite da vaš partner otkazuje svoje planove samo da bi proveo vreme sa vama, sve će biti jasno... Bonus poeni ako samo gubite vreme gledajući Netfliks, a zatim se zabavljate nakon borbe jastukom, prenosi Prva.

BIK: PROBUDITE SE ZAJEDNO I SHVATATE DA MIRIŠETE KAO ON

Bik, vaš znak se odnosi na čula - bilo da je u pitanju miris, ukus ili dodir. Iako ste možda oprezni sa srcem (barem u početku), kada se vaša čula stimulišu, teško padate. Kada shvatite da prepoznajete miris svog dragog — i da mirišete na njih nakon što odu — vi ste zaljubljeni. Maštaćete o tome kako mirišu dok ih ponovo ne vidite.

BLIZANCI: SHVATATE DA MOŽETE KOMUNICIRATI POGLEDOM

Blizanci, volite da razgovarate, a razgovori sa vašom simpatijom mogu trajati satima. Međutim, vaše srce raste kada shvatite da imate neizgovoreni jezik, samo vaš. U tom trenutku kada delite kontakt očima preko unutrašnje šale i shvatate da u osnovi možete da čitate misli jedni drugima? Uglavnom to je taj trenutak kada shavate da ste zaljubljeni.

RAK: SPORO PLEŠU SA VAMA U KUHINJI

Rak je romantičar koji voli svoj dom. Bićete oboreni sa nogu kada spremate pesto a vaša simpatija vas zagrli i njišete se kao talasi u moru. Ovaj delikatan trenutak povezuje dodir, osećanja i hranu — sve su to ključevi vašeg srca. Bonus bodovi ako se grlite i ljubite ispred svog psa.

LAV: SLIKATE SE I SHVATATE KAKO PERFEKTNO IZGLEDATE ZAJEDNO

Republika

Foto: Photo by John Schnobrich on Unsplash

Foto: Ilustracija

Romansa sa Lavom mora da izgleda dobro. Uvek treba da blistate, a isto očekujete i od svog potencijalnog partnera. Trenutak kada pređete sa „možda“ na „DA“ je kada snimite zajedničku fotografiju i shvatite da ste "vruć tandem". Ne samo da je fotografija vredna Instagrama, već želite da je stavite i na bilbord u gradu. Vas dvoje izgledate stvoreni jedno za drugo. Ljubav koja izgleda ovako dobro nikada neće izaći iz mode.

DEVICA: KADA SE SETE MALIH DETALJA

Device obraćaju ogromnu pažnju na detalje, ali ste šokirani kada neko učini isto za vas. Onog trenutka kada se vaš momak seti da pijete kafu bez kofeina sa jednom kašičicom šećera, a ne sa dve; ujutru prvo namešta krevet jer zna da tako počinjete dan; ili vam naruči ekstra hrskava pileća krilca jer samo tako volite, osećaćete se "zaljubljeno".

VAGA: KAŽU "MI" UMESTO "JA"

Vage, vi ste neverovatno romantični i uvek vam je ljubav prioritet! Partnerstvo vam je prirodno i osećate se kao kod kuće kada je neko pored vas. Dakle, logično je da je trenutak kada se osećate zaljubljeno onaj kada vaš momak počne da govori „nas“ i „mi“ kada razgovarate sa vašim prijateljima. Ništa nije važnije od toga da znate da vaš partner vas dvoje vidi kao par.

ŠKORPIJA: KADA VIDE "PRAVU TEBE"

Škorpije su strastveni vodeni znak i imaju duboke emocija koje malo ko zaista razume. Toliko duboko daju svoje srce u vezu da ako se završi, osećate se kao da je smak sveta. Zbog toga namotate bodljikavu žicu oko svog srca i ispadate kao veoma oprezni. Shvatite da ste zaljubljeni kada podelite svoje prave misli i vaš voljeni ih potpuno prihvata. Verujete da će oni ostati čak i ako postane teško.

STRELAC: SHVATATE DA IMATE ADRENALIN ZBOG NJEGA

Strelac se brzo zaljubljuje, a isto tako brzo mu sve postaje dosadno. Kao vatreni znak, potrebno vam je uzbuđenje - želite da život izgleda kao avantura! Kada je u pitanju romansa, potrebna su vam "iskustva". Kada vas partner vodi na trke velikom brzinom, na plivanje sa velikim belim ajkulama – ili samo planira putovanje za vikend – nalet adrenalina čini da shvatite da ste zaljubljeni.

JARAC: POKAZAJU VAM DA ŽELE DA ZAJEDNO PLANIRATE BUDUĆNOST

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Jarac ima viziju o tome kakav želi da mu život bude, i neće stati dok to ne dobije. Vi ste ambiciozni a vi pratite svoje ciljeve konkretnim planovima i akcijama. Kada je ljubav u pitanju, vaš partner mora nešto da donese na sto, a ne da vam smeta u petogodišnjem planu. Ali vi zaista otvarate svoje srce kada vaš partner pomaže da vaš cilj postane stvarnost. Bilo da vam predlažu da usvojite životinju zajedno jer ste je oduvek želeli, odvojite novac za penziju ili preduzmete korake da kupite tu kuću na plaži na Havajima, rastopite se kada vam vaša osoba pokaže da gradi sa vama zajedničku budućnost.

VODOLIJA: UPUĆENI SU U VAŠE NAJČUDNE HOBIJE

Vodolije, veoma ste intelektualni i imate mišljenje o svemu. Takođe ste poznati po svojim jedinstvenim interesovanjima - a kada imate hobi, potpuno mu se posvećujete! Shvatite da ste zaljubljeni kada pokažu da su odvojili vreme da saznaju više o vašim interesovanjima, bilo da vam šalju link do retkog demo-a vašeg omiljenog benda ili vas iznenađuju novim kvarcnim kristalom.

RIBE: POMAŽU DA OSTVARITE SNOVE

Ribe, mogli biste satima da sanjarite o romantičnim iskustvima koja biste želeli da doživite. I duboko padate kada vaš potencijalni partner uzme figurativnu stranicu iz vašeg dnevnika i pretvori je u stvarnost. Bez obzira da li ste oduvek želeli da letite u balonu ili maštali o plesu na kiši, daćete svoje srce osobi koja može da ostvari vaše snove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading