NEOČEKIVANA DRAMA U HUMSKOJ: Partizan igrao VIKTORIJE, pa umalo ispustio dva gola prednosti!

Autor:

Sport

03.03.2022

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana vratili su se na pobednički kolosek.

NEOČEKIVANA DRAMA U HUMSKOJ: Partizan igrao VIKTORIJE, pa umalo ispustio dva gola prednosti!

Foto: Starsport

Igrači Partizana

Partizan je u okviru 25. kola Superlige Srbije na svom terenu savladao Mladost iz Lučana rezultatom 2:1.

Crno-beli su se tako na sjajan način oporavili od poraza u večitom derbiju, pa ponovo imaju dva boda više od Crvene zvezde i trenutno drže prvu poziciju na tabeli domaćeg šampionata.

Partizan je dosta sporije krenuo meč, a Mladost je na samom početku bila veoma hrabra. Crno-beli su na prvu priliku morali da sačekaju 14. minut, Menig je bio u šansi, ali se nije dobro snašao u završnici akcije.

Nastavio je domaćin sa atacima, pa je pokušao i Rikardo Gomeš, ali je bio neprecizan. Mladost je u 22. minutu tražila penal nakon duela Bojovića i Miletića. Ipak, VAR soba nije reagovala, pa nije bilo ni kaznenog udarca.

Četiri minuta kasnije penal su tražili i crno-beli nakon što je Bah igrao rukom u svom šesnaestercu, ali ponovo nije reagovao niko iz VAR sobe. Partizan je igrao sve bolje kako se bližio kraj poluvremena, a dobre prilike propustili su Vujačić i Jojić.

I kada se činilo da da će na poluvremenu biti 0:0 Parni valjak stiže do prednosti. Marković je prelepo centrirao, a Rikardo je fantastičnim udarcem glavom pogodio za 1:0.

U nastavku meča totalna ofanziva Partizana od samog starta. Menig je u 49. minutu propustio šansu, a samo pet minuta kasnije na semaforu je stajalo 2:0.

Posle totalne opsade gola crno-beli su uvećali prednost golom Miloša Jojića. Sjajnom vezisti nije bilo teško da sa par metara loptu pošalje u praznu mrežu.

Od tog trenutka, pa do kraja meča igrale su se viktorije pred golom Mladosti. Skoro svaki napad Partizana bio je opasan, ređali su šanse crno-beli. Jojić je dominirao u ovim trenucima, a Menig ga je sprečio da postigne pogodak.

Partizan je propustio još nekoliko velikih prilika, pošto je golman Mladosti sve udarce branio.

I onda kad se činilo da je utakmica privedena kraju, crno-beli su mogli da ostanu bez pobede. Posle lepe akcije Milan Bojović je postigao gol i smanjio na 2:1.

Odmah u sledećem napadu Mladost je mogla do izjednačenja. Sramni Miletić je napravio dve amaterske greške, lopta je došla do Obradovića, koji je u čistoj poziciji loptu poslao nebu pod oblake.

Na kraju pobeda Partizana za povratak na prvo mesto.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading