RIBE SVE POPULARNIJE, ŠKORPIJE U PROBLEMU: Detaljan nedeljni horoskop (+ savet za svaki znak)

Autor:

Lifestyle

23.08.2021

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok će pojedini znaci zodijaka narednih sedam dana uživati u magiji koju im je omogućio položaj zvezda, neki će morati mnogo da vode računa o tome kakve papire potpisuju, odnosno sa kim započinju posao.

Republika

Foto: pixabay.com

Pročitajte da li su vam zvezde naklonjenje ove nedelje

Pročitajte detaljnu astrološku prognozu za svoj horoskopski znak koja važi za period do 30. avgusta.

Ovan

Posao, posao, posao...

POSAO: Dragi Ovnovi, kod vas je i dalje naglašena poslovna energija i svakodnevne aktivnosti. Posao se nagomilava, dobijate ponude i veoma ste cenjeni i traženi. Neki Ovnovi će dobiti i poslovnu ponudu koja će im i te kako podići budžet, dok će drugi uspeti da povećaju platu ili honorar. Sve u svemu, uspećete da podignete kvalitet života i naplatite trud i zalaganje. Vrlo je moguć i ulazak u neko partnerstvo, koje će vam, takođe, biti isplativo. Ove nedelje vas oko 26. avgusta očekuje važan poslovni razgovor koji će vas, na neki način, stimulisati i usmeriti energiju na pravi način. Bolje ćete se organizovati i iskoristiti potencijale kvalitetnije, a i bolje ćete razumeti neke ljude ili ideje. Mada, i vi ćete štošta imati da kažete što će biti prihvaćeno i usvojeno. Imate mnogo potencijala, produktivni ste, ali je veoma važno da se usmerite u dobrom pravcu i da konstantno vidite neke pomake i rezultate. Bićete zadovoljni, pa vam i to što ste neke stvari morali da sačekate neće teško pasti. Ovo je sjajan period za reorganizaciju i uspostavljanje nekog drugačijeg ritma, ali je isto tako važno da povedete računa o zdravlju i obavite preglede koje ste planirali. Ne sumnjajte u procenu informacija koje budete dobijali. Umećete da opažate i prodrete do najsitnijih detalja.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi ulaze u mirniji period kada su emotivni odnosi u pitanju. Jednim delom zato što ćete biti zaokupljeni poslom, a drugim zato što ste se i vi promenili i postavili neke drugačije prioritete. I partner primećuje da se ponašate drugačije i moguće je da mu neke stvari nisu jasne, ali će odlučiti da ipak posmatra sa strane i sačeka da prvi reagujete. Bilo bi lepo da pronađete vreme za neke zajedničke trenutke, večeru ili šetnju i date mu znak da vam je ipak stalo do veze, ali da mora i partner da se menja ako želi da zajedno napredujete i razvijate se. Ne može se ništa očekivati ako druga strana ništa ne daje. Slobodni Ovnovi će ove nedelje biti u prilici da prodube odnos s potencijalnim partnerom. Moguće je da se radi o osobi iz poslovnog okruženja kojoj ćete, na neki način, pomoći pri radu ili privatno, a ona će vam za to biti veoma zahvalna. Odlazak na piće ili večeru bi mnogo toga ubrzao.

ZDRAVLJE: Na ovom polju možete imati problema sa varenjem, pa uvedite malo laganiju ishranu. Pojačajte fizičku aktivnost, više se odmarajte i osluškujte šta vam telo poručuje.

SAVET + Red, rad i disciplina je vaš moto ovih dana, ali povedite računa da ne odete u sterilnost, ne preterate u radu i ne podlegnete šablonu

Republika

Foto: pixabay.com

Ovan

Bik

Konstruktivna rešenja

POSAO: Bikovi će se naći u nekim okolnostima koje će od njih zahtevati da se naglo aktiviraju. Radi se o nekim poslovima koje ste već obavljali i koji su vam poznati, pa vas ta ponuda neće toliko iznenaditi. Bićete spremni da učestvujete i da se odazovete iako će iz nekog razloga biti kratak rok. Radi se o profitabilnom poslu koji će se spontano učvrstiti i biti stabilan i dugoročan. Svesni ste da ne treba da idete linijom manjeg otpora i da treba da prihvatite potencijale koji vam se pružaju. Nadahnuti ste i u tom procesu ćete i nastaviti da se razvijate. Bićete potrebni nekom timu, a vi ćete uspeti da pokažete kvalitet više. Primetićete da se i vi menjate i da drugačije gledate na neke stvari. Nemojte mnogo da zalazite u detalje ako ste u suštini zadovoljni novim poslovnim okolnostima i suzdržite se ponekad od komentara jer bi sarkazam i cepidlačenje mogli neke ljude da nerviraju. Važnije je da sagledate širu sliku i pokrenete iskustva i potencijale koje imate. Bićete sigurniji u sebe i imati više samopouzdanja. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, imaćete sjajne ideje i inspiraciju, a ako je kod vas izražen intelektualni rad, bićete u fokusu dešavanja. Važni datumi su 23, 26. i 28. avgust.

LJUBAV: Bikovi koji su u braku ili vezi će ove nedelje biti u stabilnom i harmoničnom odnosu. Čak i parovi koji su imali veće razmirice ove nedelje će izgladiti odnos. Partner će vas podržavati i razumeti, a svakodnevne obaveze ćete mnogo lakše obavljati. Ovo je sjajan period da provedete više vremena zajedno ili da iznenadite partnera nekim lepim gestom. Slobodnim Bikovima se dopada osoba koja se nalazi u poslovnom okruženju ili je svakodnevno sreću. Međutim, od vas se očekuje da napravite konkretniji potez i prvi korak. Osoba koja vam se sviđa neće to učiniti, ali to svakako očekuje od vas. Ništa nije tako komplikovano kao što vam se čini, samo je do vas da li to želite ili ne. Moguće je da ćete i napraviti neki mali test da biste proverili koliko joj je stalo do vas, ali za tim zaista nema potrebe. Radi se o kvalitetnom odnosu, a vi samo treba da budete iskreni.

ZDRAVLJE: Vodite računa da ne dođe do povrede prstiju ili ruku. Budite smireniji i radite stvari polako i temeljno. Mogući problemi s očima.

SAVET + Probajte da što opuštenije pristupate izazovima 

Republika

Foto: pixabay.com

Bik

Blizanci

Svetlo na kraju tunela

POSAO: Blizanci će se do sredine septembra nalaziti u sličnim stanjima i okolnostima. Moguće je da će vam nešto konstantno otežavati funkcionisanje, što na privatnom, što na poslovnom planu, ali ćete isto tako dobijati konstruktivne uvide i ideje. Pokušajte da budete strpljivi i posmatrate stvari sa strane. Ovo nije vreme da se odreaguje niti da započinjete nešto novo. Ako sarađujete s većim brojem ljudi, to vas može prilično iritirati i unositi nemir i nervozu, ali imajte na umu da će i taj period proći. Ove nedelje biste mogli na veoma neobičan način dobiti neke informacije koje će vam biti veliki pokretač i stimulans i pokrenuti u vama neke dobre ideje. Okrenite se tome da više unapredite sebe, a ne da negujete nezadovoljstvo, koje vas trenutno obuzima na radnom mestu. Finansijska situacija je stabilna, pa malo amortizuje stanje u kojem se nalazite. Međutim, postoji mogućnost da ćete imati velike troškove. Neki Blizanci će se baviti renoviranjem doma ili poslovnog prostora ili će biti u prilici da nešto poprave. Na edukativnom planu studenti ili đaci koji će biti u prilici da polažu neke zaostale ispite imaće dobre šanse. Neke Blizance očekuje putovanje, a odmor i relaksacija bi vam najviše prijali u ovom periodu. Važni datumi su 23. i 26. avgust.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će ove nedelje biti u mnogo boljem odnosu s partnerom nego u prethodnom periodu. Stanje će se drastično popraviti, osim kod onih Blizanaca koji su veoma dugo u lošem odnosu. U tom slučaju postoji mogućnost da se nekim Blizancima pojavi neka druga osoba koja će im zaokupiti pažnju i podići raspoloženje. Slobodnim Blizancima je zbog neke osobe veoma teško u poslednje vreme, ali bi to osećanje tuge mogao da ublaži neko koga su oni skoro upoznali ili su odskoro primetili da gaje osećanja prema nekome. Možda vi niste spremni za novu vezu, ali vam svakako prija pažnja koju dobijate. Ako vam nije previše naglašen ego, neće vam smetati što postoje velike razlike između vas. Važno je da budete iskreni prema sebi i priznate šta osećate. Ovde se radi o karmičkoj ljubavi i ima mnogo potencijala da se razvije u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Na ovom polju biste mogli da imate problema s upalama i stomakom. Trudite se da se što manje nervirate i klonite se nervoze i stresa.

SAVET + Trudite se da ne pokažete revolt i bunt i da vas nebitne stvari ne izbace iz ravnoteže

Republika

Foto: pixabay.com

Blizanci

Rak

U pokretu!

POSAO: Dragi Rakovi, Sunce je ušlo u sazvežđe Device, a to je za vas jedan vrlo produktivan period. Čitav septembar će vam biti naklonjen, ali posebno dobar period za završavanje svih praktičnih stvari će trajati do 15. septembra. Ovo je dobro vreme da se malo aktivirate i razletite jer možete postići velike rezultate. Možda rezultati nisu grandiozni i spektakularni, ali to su sve one stvari za koje dosad niste imali vremena ni energije. Vaša inteligencija će biti vrlo jaka, misli oštre i brze, a analitički um će sve podatke obrađivati i selektovati bez premca. Ovo je dobra nedelja da napravite listu i završite nagomilane obaveze. Takođe, ovo je period u kom ćete stalno biti u pokretu. Neko će užurbano živeti zbog posla, dok će se neko više kretati zbog obrazovanja. Upisivanje nekih kurseva, savladavanje veština ili učenje stranih jezika su vrlo verovatni. Planete će vas ubrzati, ali nekada i naterati da završite neke administrativne stvari i tako počnete bolje da funkcionišete na svakodnevnom nivou. Postoji i lepa prilika da unapredite svoju opremu za rad i komunikaciju, bilo da su u pitanju mobilni telefoni, kompjuterska oprema ili neko prevozno sredstvo. Informacije su vam sada vrlo bitne, a znatiželja pojačana. Neko od braće ili sestara će se javiti ili ćete vi odlučiti da ih posetite, a to može pokrenuti neke porodične priče. I komšiluk će igrati važnu ulogu, pa očekujte poziv da prisustvujete sastanku kućnog saveta.

LJUBAV: Kada je ljubav u pitanju, Rakovi će naredni period provesti u jakoj komunikaciji s partnerom. Imaćete želju da o svemu razgovarate, da napravite plan za budućnost. Parovi s mlađom decom će se posvetiti njima, dok će se pojedini Rakovi razleteti da bi napravili neku reorganizaciju ili adaptaciju kuće/stana. Ovo je dobar period i za dubok razgovor s partnerom, ali se savetuje da ne tražite dlaku u jajetu ili budete preveliko zanovetalo. Držite se zdravog razuma i ostanite tolerantni i sve će biti u redu. Moguće je i zajedničko putovanje. Rakovi koji su još uvek slobodni će se u narednom periodu vrlo aktivirati po pitanju socijalnog života, a to je ujedno i prilika da upoznaju neke nove, zanimljive ljude ili da neke stare poznanike upoznaju u nekom sasvim novom ruhu. 

ZDRAVLJE: Pokušajte da usporite ritam kad god je moguće da ne bi došlo do preopterećenja. Oprezno u saobraćaju. Slabe tačke su zglobovi i šake.

SAVET + Upišite neki kurs, novo znanje će vas osvežiti

Republika

Foto: pixabay.com

Rak

Lav

Lepa reč zlata vredna!

POSAO: Dragi Lavovi, iako je s ovim danom i zvanično završena sezona Lavova, to nikako ne treba da vas brine. U prethodnim nedeljama ste imali priliku da osvestite svoje potrebe i donesete neke nove odluke koje ćete sprovoditi u  periodu do vašeg narednog rođendana.  U narednih mesec dana imaćete priliku da počnete i praktično da materijalizujete htenja. Postaćete veoma praktični i nećete više rasipati energiju iako će vam se činiti ponekad da upravo to radite. Razlika je u tome što ovoga puta tačno znate kakvu dobit možete da očekujete i neće vas mnogo zanimati slava i tapšanje po ramenu. Zanimaće vas konkretne stvari i realna dobit! Da, dobit. Sada ste načisto s tim šta vam realno treba. U praktičnom smislu ovo je početak faze kada se vaše polje sopstvenih mogućnosti aktivira i to bi trebalo da iskusite kroz neka nova poslovna dešavanja koja imaju za cilj da vam povećaju tržišnu vrednost ili donesu povećanje plate. Sve je to odavno zasluženo i prezasluženo, ali nije moglo da bude i materijalizovano u punom potencijalu. Pored ovih divnih poslovnih mogućnosti i povećanja prihoda, sada ulazite i u period u kom vaša veština komunikacije dobija na značaju. Neki Lavovi će vrlo brzo promeniti način na koji se obraćaju ljudima, a sve zbog toga što shvatate da je drugačiji pristup i lepa reč moćnije oružje od bilo kakve rasprave. Iskoristite ovaj diplomatski upliv da poboljšate komunikativne sposobnosti i postavite sebi isplativije poslove.

LJUBAV: Što se ljubavi tiče, ovo je nedelja koja pokreće neke stare priče, neke karmičke odnose, ali ovoga puta sa sasvim novim uglom posmatranja stvari. Neki će se Lavovi naći u naručju bivših ljubavi, ali sve je to zarad vašeg raščišćavanja s prošlošću. Ovo ne znači da će ljubavni život biti dosadan i u stagnaciji. Naprotiv, ovaj aspekt je tu da nas osvesti u najdubljem mogućem smislu. Neki će se Lavovi usuditi na prekid veze koja ih je opterećivala, ali nikako da se stavi tačka, dok će se druga grupacija baviti psihološkom stranom ljubavi. Lavovi koji su bez partnera imaće prilike da budu viđeniji u javnosti i da steknu veću popularnost, a na svakodnevnom nivou mogu očekivati pregršt komplimenata i udvaranja. Osoba koja vas posebno interesuje se nalazi u vašem bliskom okruženju, samo do sada nije imala hrabrosti da se usudi da vam to otvoreno pokaže.
 
ZDRAVLJE: Kada je zdravstvena situacija u pitanju, ovo je period kada ishrana ima ključnu ulogu. Razmislite o promeni režima ili se konsultujte sa stručnim licima. Slabe tačke su stomak i ruke. Dobro vreme za intervencije.          

SAVET + Ulažite energiju samo u prave ciljeve! 

Republika

Foto: pixabay.com

Lav

Devica

Novi ciklus!

POSAO: Drage Device, ako u nedelji koja nam predstoji slavite rođendan, želimo vam mnogo ljubavi, dobro zdravlje i više lakoće življenja. No, sve i da rođendan morate da sačekate još malo, ovo je definitivno faza u kojoj Device dostižu godišnji vrhunac, u kom se sabiraju rezultati i prave osvrti na proteklu godinu. Kako je vaše sazvežđe vrlo jako na nebu jer se u njemu nalaze čak tri planete, to je sasvim siguran znak da će se vrednosti vašeg znaka intenzivirati. Vaš vladar - planeta Merkur, sada je na poziciji koja mu najviše prija, a vi ćete to osetiti kao da ponovo uspostavljate kontakt s svojom pravom prirodom. Imaćete i više snage i dovoljno hrabrosti da ispoljite vrednosti, bez straha da ćete biti odbačeni. U praktičnom smislu, ovo je vreme u kom ćete biti fokusirani na rad, analizu i otvaranje nekih novih životnih poglavlja. Kako je Devica vrlo selektivna i lako uočava greške, tako ćete sada umeti da uvidite i kod sebe šta nije funkcionalno i gde treba napraviti neke rezove, a gde se maksimalno potruditi. I finansije sada idu uzlaznom putanjom iako će pravi rezultati početi da budu vidljiviji tek u poslednjoj dekadi sledećeg meseca. Takođe, ovo je idealno vreme da se posvetite nekom kreativnom zadatku, bilo da je to pisanje ili umetnički izraz, bićete uspešni. Dobro je i za otkrivanje vaših uspavanih talenata, napredovanje na poslu i rad na sebi. 
                                                                                                        
LJUBAV: Kada je u pitanju ljubavna energija Devica koje su zauzete, sada imate tendenciju da previše analizirate odnose. To je dobro i doneće više harmonije u vaš odnos, ali samo ukoliko u tome ne preterate. Prava mera stvari je čuvar vaše veze, a prijaće vam i malo opuštanja u nekom lepom ambijentu poput dobrog restorana ili posete nekom kulturnom događaju. One Device koje su previše zahtevne mogu postati prestroge prema partneru, dok će one koje su malo samosvesnije imati šansu da dožive neko lepo iznenađenje u vidu poklona. Device koje su slobodne sada su fokusirane na posao i neće imati želju da gube vreme na ljude koji im zaista nisu važni. Poslovno okruženje je najverovatnije polje u kom bi nešto po ovom pitanju moglo da se dogodi, naročito ako je u pitanju neki bivši kolega ili koleginica. Sve počinje odmerenom i lepom komunikacijom, pozivom na ručak ili u šetnju. 

ZDRAVLJE: Nekoliko planeta se nalazi u vašem prirodnom prvom polju, pa to može doneti probleme u predelu glave. Potrebne su vam česte pauze i korigovanje ishrane.

SAVET + Ovo je vaš mesec, uživajte u pažnji koju dobijate, ali ne zaboravite da i sami sebe ponekad pohvalite!  

Republika

Foto: pixabay.com

Devica

Vaga

Ljubav u prvom planu

POSAO: Vagama se dosta toga dešava na nesvesnom nivou, a vrlo često će biti i neočekivanih dešavanja, pa zbog toga možda mogu biti nervozne, neće znati kako da reaguju i kako da se postave u nekim situacijama. Moguće je da ćete često biti zaboravni i nećete imati mnogo volje i snage da funkcionišete kako ste navikli. Imajte na umu da će se od polovine septembra situacija promeniti i da je ovo samo faza koju treba da prođete. Neke Vage će neke stvari raditi tajno ili će se okolnosti namestiti da neće imati drugačiji izbor. Ni sami nećete znati kako će se sve rešavati i u kom pravcu će se odvijati, pa će vam i to činiti dodatni stres. Ali i iz ovakvih okolnosti treba da se nauče neke lekcije. Važno je da budete pribrani u svakom momentu i mirno reagujete. Ovo je dobro vreme za odmor i da se izmestite što više možete. Nije loš period da pravite novi poslovni koncept za naredni period, a za realizaciju sačekajte kraj septembra. Možda je potrebno da nekim poslovnim okolnostima pristupite na drugačiji način. Moguće je da ćete ove nedelje imati neki neprijatan razgovor s nekom osobom koji će, kasnije će se ispostaviti, biti veoma konstruktivan. Finansijska situacija bi mogla da se poboljša, što će vam dati vetar u leđa u narednom periodu. Razvijate se i idete uzlaznom putanjom na ovom planu. Na intelektualnom planu očekuju vas snažni i jaki uvidi.

LJUBAV: Vagama koje su braku ili vezi će biti potrebno društvo i pažnja partnera. Bićete jedno drugom oslonac i podrška i spremni da možda neke stvari podelite, pa čak i ako ste doskoro bili u lošijem odnosu. U prvi plan će izaći vaša priroda da funkcionišete u simbiozi. Bićete spremni da reagujete brzo i učinite sve za osobu koja je sa vama, ali i za vašu decu ako ih imate i najbliže. Partner će biti veoma zadovoljan i osećaće se sjajno zbog toga. Slobodne Vage će dobijati pažnju na svakom koraku i pleniti gde god se pojave. Vaš šarm neće ostati neprimećen, a vi ćete uživati u tome. Neko ko vam je doskoro bio tajna simpatija odjednom će pokazati naklonost prema vama, a to će vas posebno obradovati. Često ćete biti u većem društvu i obasjavati osmehom. Međutim, pored velikog interesovanja novih osoba za vas, postoji mogućnost da će vam se javiti neko iz prošlosti i ponuditi susret ili nešto više.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema s nervozom, nesanicom, stresom ili prstima. Pazite gde stajete. Odmarajte se što više i ne ulazite u rizike.

SAVET + Posvetite se sebi i priuštite sebi nešto lepo 

Republika

Foto: pixabay.com

Vaga

Škorpija

Svest o promeni

POSAO: Škorpije će ove nedelje morati da pripaze na sve dogovore koje budu imali, potpisivanje ugovora i bilo kakvih pravljenja planova. Moguće je da vam komunikacija neće ići od ruke, da ćete zbog nečega morati da izađete iz standardne procedure ili vam neke stvari neće biti najjasnije. U pojedinim trenucima nećete moći da izađete sami sa sobom, a kamoli s drugima. Zbog svega toga možete imati promenu ponašanja i raspoloženja. Povedite računa, mogli biste tako da povredite neke osobe koje su vam drage i bliske. Ove nedelje biste mogli da doživite neku ličnu transformaciju i uradite neke stvari koje do sada nisu bile deo vaše ličnosti. Upustićete se u neka dešavanja kojih ste tek odskora postali svesni. Bićete naročito hrabri i uraditi velike stvari za sebe. Ovo je samo početak promena ka kojima ste se uputili, a okidač mogu biti i neke sitnice i na prvi pogled ne tako značajne stvari. Imaćete nove pristupe i novi uvid za privatna i poslovna dešavanja i poprilično se nadograđivati. Sagledavaćete celokupnu situaciju u kojoj se nalazite i pokušati da popravite ono što možda i ne ide u dobrom pravcu. U svakom slučaju, pravite važne korake u svom životu, a prve velike rezultate ćete imati sredinom septembra ili krajem oktobra. Ne obazirite se na to da li vas drugi razumeju. Oko 23. avgusta ćete rešavati neka porodična pitanja koja ste dugo gurali pod tepih. Možda vam neke situacije neće biti prijatne i moraćete da uložite dodatni napor, ali ćete kasnije biti mirni. Finansijska situacija je stabilna, ali ćete imati i dosta troškova.

LJUBAV: Škorpije koje su u vezi ili braku ovih dana će odlično moći da prepoznaju ponašanje partnera i prozru u njegove namere. Nećete biti spremni za rasprave, ali ćete biti odličan posmatrač. Otvaraće vam se neka drugačija osećanja koja nećete moći da objasnite, ali ćete moći da podignete kvalitet emotivnog života. Ovde se radi o regeneraciji i transformaciji odnosa, a i same osobe. Moguće je da će neke Škorpije tajno razmišljati o nekome ko je udaljen ili na drugi način distanciran. Mogu vam se vratiti neka stara osećanja ili osoba iz prošlosti. Slobodne Škorpije bi mogle sresti potencijalnog partnera u krugu prijatelja ili preko nekoga od njih. Moguće je da ćete u početku imati prijateljski odnos jer je to najbolji način na koji možete osvojiti ovu osobu. Ovo je nova etapa vašeg emotivnog života i drugačijeg shvatanja ljubavi.

ZDRAVLJE: Imaćete problema sa stresom, pa možete reagovati u afektu i burno. Vodite računa u saobraćaju i ne žurite. Klonite se rasprave i više se opuštajte.

SAVET + Imate mnogo potencijala, na vama je samo da prepoznate prave trenutke i osobe 

Republika

Foto: pixabay.com

Škorpija

Strelac

Ne odustajte i ne opuštajte se

POSAO: Kada je poslovni plan u pitanju, Strelčevi će ove nedelje imati dve važne poruke ili lekcije. Jedna je da ćete biti u nekoj neprijatnoj prilici ili situaciji koja će vas staviti u iskušenje da od nečega odustanete. Moguće da će vam biti potrebna nečija pomoć ili konsultacija da biste mogli da imate jasniju sliku. Izgubićete na momente fokus, a greške nikako nisu opcija. Nemojte zbog toga upadati u paniku, samo budite analitični i dobro ispratite sve što budete radili. Drugi izazov koji će biti važan ove nedelje mogao bi da se tiče materijalne i finansijske situacije i nekih okolnosti koje možete protumačiti kao atak na vašu ličnost. Neke ljude biste mogli da doživite kao konkurenciju ili se osetiti ugroženo. Međutim, možda bi trebalo da stvari sagledate iz drugog ugla i shvatite to kao veliki napredak i razvoj. Poslovna energija vam je veoma naglašena i očekuju vas velika dostignuća koliko god se vama činilo drugačije. Možete da postignete i više nego što ste svesni. Imaćete izazove koji će vam biti podsticaj da se razvijate na poslovnom planu i teraju vas da imate jaču volju i elan da izrealizujete dobre stvari. I nekim drugim ljudima će odgovarati vaš uspeh, ali i materijalna situacija. Ubirate plodove svoga rada, živahni ste, pa vam neće više odgovarati neka kruta i stroga pravila. Ovo je period kada ćete živeti i raditi slobodnije i imati važne zaključke. Svaka vaša aktivnost će doneti rezultate.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi će ove nedelje biti ispunjeni na emotivnom planu i u skladnim i dobrim odnosima s partnerom. Bićete jedno drugom pokretač i podrška, a moguće je da ćete doneti neke važne odluke. Očekuje vas više druženja s prijateljima, porodicom i vama dragim ljudima. Moguće je i kraće putovanje s partnerom za vikend kod rodbine ili prijatelja. Slobodni Strelčevi bi potencijalnog partnera mogli da sretnu u bliskom okruženju. Ove nedelje mogle bi da vas ponesu emocije i mogli biste biti otvoreniji prema nekome. Mnogi Strelčevi bi krajem nedelje mogli da uplove u odnos koji će im baš biti potreban. Mnogi će primetiti promenu vašeg ponašanja, ushićenje i prevelik optimizam. Ali vi osećate da je to upravo ono što treba da radite i nećete se mnogo osvrtati na kritike i komentare. Budite svoji i prirodni.

ZDRAVLJE: Imajte mere u svemu što radite da ne biste izazvali probleme s kičmom, butinama ili kolenima.

SAVET + Trudite se da ispunite obećanja
Republika

Foto: pixabay.com

Strelac

Jarac 

Prilika za rast!

POSAO: Dragi Jarčevi, u nedelji koja nam pristiže dešavaju se dobre stvari po vas. Svake godine u ovom periodu vama kao da malo lakne jer se napokon razmišlja racionalnije i prizemnije. Element zemlje je posebno jak i to vam najviše odgovara. Ovog puta je sve to malo izraženije, pa će se zbog toga i dešavati neke nove prilike, neke nove mogućnosti koje će vam delovati kao da se same od sebe dešavaju, a na vama je samo da odlučite u kom pravcu želite da se razvijate. Ovo je retko dobra planetarna postavka, pa bi bilo pametno malo se pokrenuti i iskoristiti lepe aspekte. Iako se čini kao da sve pada s neba, ipak je potrebno uložiti malo truda. U suprotnom, možete se ulenjiti i imati osećaj kao da će ovo zauvek trajati. U praktičnom smislu, ovo je vreme kada je moguće napredovati na edukacionom planu. Oni mlađi bi trebalo da se posvete školi ili fakultetu jer su uspesi zagarantovani. Čak i ako pripadate starijoj populaciji, možete dobiti neke nove informacije koje će vam proširiti vidike ili ćete zbog posla morati da se dodatno edukujete. Takođe, sada se aktivira i saradnja s inostranstvom, kulturna razmena ili prilika za neko putovanje, seminar ili tome slično na kome se pruža mogućnost da, osim znanja, upoznate i neke nove ljude koji vam mogu bitno uticati na vaš dalji i privatni i poslovni život.

LJUBAV: Ovo je dobro vreme kada je ljubav u pitanju. Pre svega, vi sami ćete se osetiti bolje i s mnogo više optimizma nego inače. Rađaju vam se nove ideje i otvoreniji ste prema drugima. Imate prilike da zablistate, da budete zapaženi i prepoznati kao neko na koga se može i osloniti i od koga se može mnogo naučiti. Zauzeti Jarčevi će imati dosta dobru komunikaciju s partnerom, a nije isključeno ni da ćete nekuda otputovati zajedno. Ukoliko se to dogodi, ovo putovanje će vas osvežiti i unaprediti odnos tako da oboje imate neku novu viziju vaše budućnosti. Parovi koji imaju veliku decu će se najverovatnije baviti njihovim školovanjem, a neki će decu ispraćati u drugi grad ili zemlju, pa može biti prilično emotivno, ali pozitivno. Slobodnim Jarčevima se pruža mogućnost da upoznaju nekoga na putu, seminaru ili pak u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Forma će vam se popravljati iz dana u dan. Naleti nove energije vas mogu inspirisati da se malo i fizički aktivirate. Savet je da ne preterujete jer su zglobovi osetljivi.

SAVET + Iskoristite svaku priliku da otputujete nekuda

Republika

Foto: pixabay.com

Jarac

Vodolija

Dubinske promene

POSAO: Vodolije sada ulaze u fazu koja se smatra ključnom kada su u pitanju transformacije. One, naravno, mogu biti i duhovnog, psihološkog tipa, ali i bukvalno fizičke! Postoje neka znanja koja će vas inspirisati da uđete u neku vrstu psihoanalize. Bićete spremni da zakopate duboko u sebe da biste naišli na traumu, osvestili je i započeli proces isceljenja. Pojedine Vodolije mogu postati vrlo otvorene za razne okultne ili spiritualne prakse poput psihologije, regresoterapije, ritualne prakse, lečenje bioenergijama ili tome slično. Sve u svemu, vi sada želite da osvestite ono što je u vama, ali ga niste potpuno svesni na dnevnom nivou. U praktičnom smislu ovo je dobro vreme za veliko čišćenje. Pa eto vas kako preturate po podrumima, prašnjavim ormarima i pravite selekciju šta je za bacanje, a čemu treba udahnuti novi život. Čak i vrlo banalne stvari u tom smislu se mogu dogoditi, kao što je otpušavanje kanalizacije, slivnika ili šahtova. Tu se malo koncentrišite jer postoji mogućnost da vam nešto zapadne kroz rešetku, pa bude teško dostupno ili da vi čak i ne primetite da vam je to skliznulo iz ruke. Vodolije koje se bave investicijama ili traže investitore za neki svoj biznis sada mogu imati dosta sreće u pronalaženju finansijera, pa makar to bila dobra ponuda od banke, s razumnim kamatnim stopama. Neke Vodolije mogu dobiti nasledstvo.

LJUBAV: Ovo je veoma intenzivan period kada su u pitanju vaše emocije. Problem se može desiti ukoliko tvrdoglavo insistirate na intelektualizaciji svojih i tuđih osećanja jer to ne ide tako. Možete se samo napuniti nesigurnostima i postati posesivni i ljubomorni, što nikome nije od koristi. Može se dogoditi i da situacija bude obrnuta, pa vi budete pod pritiskom partnera. Savetuje se zdrav razum i strpljenje. Oni parovi koji su u stabilnim vezama mogu očekivati razbuktavanje strasti ili razrešenje nekog problema koji su prećutno nekada samo gurnuli pod tepih. Ženske pripadnice znaka su sada veoma plodne, a postoji i mogućnost porođaja ukoliko su u drugom stanju. Slobodne Vodolije emotivnog partnera će najverovatnije sresti na putovanju ili u obrazovnim institucijama. Privlačnost će bi vrlo jaka, a vi zapitani da li je moguće da ste toliko pod uticajem nagona.

ZDRAVLJE: Preporučuje se da idete na neku detoks terapiju jer je idealno vreme da se otarasite viškova. Moguće sitnije intervencije, naročito u predelu genitalija ili stomaka.

SAVET + Oslobodite se viškova da biste postali lakši

Republika

Foto: pixabay.com

Vodolija

Ribe

Skok popularnosti!

POSAO: Drage Ribe, najzad je došlo vreme da se neke stvari pokrenu. Iako ste cele godine ulagali konstantne napore, nekako kao da ste pričali u vetar, kao da ste samo zalud trošili i svoje i tuđe vreme. Nije bilo prave reakcije, a kao da nije bilo ni zainteresovanih da vaše predloge i sugestije zaista čuju. Sada se situacija značajno menja i vi ćete imati priliku da sve što kažete bude uzeto u obzir. I ne samo to, reakcije okoline će vas možda malo i iznenaditi jer ih niste očekivali. Postoji i velika šansa da se obratite široj javnosti, naročito ako treba da predstavite neki novi koncept, ideju ili konkretno delo. Ovo ćete uraditi vrlo vešto, pribrano i racionalno, vodeći pritom računa da se ni oko čega ne drami bez potrebe. Čak i ako bude nekih potpitanja, koja su, prema pravilu, nezgodna, vi ćete se odlično snaći jer ste situaciju u mislima pretresli iz mnogo uglova i videli gde bi mogli da se pojave propusti. To će vam obezbediti veliko poštovanje, aplauz i zvanično priznanje da ste briljirali. Ukoliko se već bavite javnim poslom, ovo je vreme kada ste u žiži javnosti, kada svi žele da vas intervjuišu, fotografišu i podele na društvenim mrežama. Osim rasta popularnosti, ovo je dobro vreme za rešavanje pravnih i papiroloških pitanja. Sudstvo će vam biti naklonjeno, pa je vrlo verovatno da ćete lako dobiti spor, a vrlo je moguće i solidnu nadoknadu štete. Postoji i verovatnoća da ćete dobiti neku zaostalu isplatu ili će vas partner obradovati dobitkom.

LJUBAV: Nedelja pred nama je, generalno, dobra za svaki mogući vid komunikacije oči u oči, a ovo se posebno odnosi na bračne partnere. No, ne morate imati partnera da biste osetili ovaj benefit. Ovo su nove mogućnosti da se družite, komunicirate i upoznajete neke nove ljude, koji se mogu pokazati kao vrlo privlačni i sofisticirani. Neretko je u pitanju osoba jakih umetničkih sklonosti i finih manira. Čak i na poslovnoj zabavi može da se pokrene neka lavina osećanja, od koje vam se može zavrteti u glavi. Mladi parovi bi mogli baš u periodu do 23. septembra da se odluče na brak, a tu odluku može ubrzati vest o začeću deteta. Parovi koji su već u braku će se najverovatnije baviti nekim praktičnim pitanjima, završavanjem papiroloških problema ili bi mogli da naprave neki novi sporazum o raspodeli svakodnevnih dužnosti. Oni koji su u procesu razvoda sada mogu završiti mukotrpnu priču.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali ne možete da se opustite kako treba jer ste sebi natovarili previše obaveza. Dobro je vreme za posetu salona za negu i ulepšavanje. Slabe tačke su sistem za varenje, bubrezi i zglobovi.

SAVET + Imate podršku, uradite nešto što dugo želite, ali nije bilo moguće do sada

Republika

Foto: pixabay.com

Ribe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading