STIŽE ČETVRTI TALAS MAGNETNE OLUJE! Očekujte haos! IZBEGAVAJTE KAFU KAKO BISTE SE OSEĆALI BOLJE!

Autor:

Lifestyle

13.08.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između 13-14. avgusta očekujte još jedna manja aktivnost Sunca odnosno četvrti talas magnetne oluje ovog meseca, a nakon nje imaćemo ih još dve.

Foto: Photo by Anastasia Dulgier on Unsplash

 

Evo i šta treba da uradite kako biste ih lakše prebrodili i kako će one uticati na vaš horoskopski znak.

Izbegavajte upotrebe energetskih pića tokom oluja, jer kofein i drugi stimulansi mogu učintii da se osećate loše. U ishranu uključite što više vitamina iz svežeg voća i povrća. Na ovaj način jačate imunitet i vaše telo će vam biti zahvalno. Preporučuje se boravak u prirodi, ali ne preterano izlaganje Suncu. Najbolji periodi za šetnju su jutro i veče i mogu vam pomoći da poboljšate rapoloženje i smanjite rizik od glavobolje, piše Pink.rs

Magnetne oluje često izazivaju povišenu emocionalnost. Da biste izbegli nevolje, pre i tokom geomagnetne aktivnosti, pokušajte da držite svoje emocije pod posebnom kontrolom, ignorišite negativne situacije i toksične ljude.

Mogući su problemi sa nesanicom, ali vam u tome mogu pomoći opuštajući večernji rituali. Potrudite se da zaspite pre ponoći.

OVAN

Znam da vam nije do posla tokom ovog dana, premorili ste se i najradije bi otišli kući što pre. Ne budite nervozni, pokušajte da se smirite i funkcionišete opuštenije. Naglašena strast prema voljenoj osobi. Mogućnosti za vrlo intenzivno popodne i veče.

BIK

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše. Ako već vidite da situacija tako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom. Mogućnosti za manja odlaganja.

Foto: pixabay

 

 

BLIZANCI

Jedan veliki deo problema i obaveza ste uspeli da skinete sa dnevnog reda i osećate se vrlo dobro . Vaše optimistično raspoloženje popraviće atmosferu i u kolegijalnom okruženju. U emotivnom segmentu nervoza se smiruje. Bolje funkcionišete.

RAK

Neko vas nervira. Svom snagom volje ćete pokušavati da postignete kompromis sa ovom osobom, ali i da sebe stabilizujete. Popodnevne sate posvetite odmoru, porodici. Kontakt sa voljenom osobom će vam jako prijati.

LAV

Niste planirali da baš danas budete u obavezama preko glave, ali ispada da će to baš tako biti. Nema opuštanja, nema rasterećenja. Moraćete da jurite na sto strana. Emotivni partner pokušava da se uskladi sa vama, ali danas to teško ide.

DEVICA

Moguće je da neki novac legne na vaš račun, ali je isto tako izvesno da ćete ga odmah proslediti dalje. Takođe, obratite pažnju ako idete u neku kupovinu - možete potrošiti neuporedivo više od onog što ste planirali. Emotivno - dobro.

VAGA

Danas ćete želeti da više pažnje posvetite svojim prioritetima.  Emotivno - dobar odnos sa voljenom osobom.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

ŠKORPIJA

Dok sa jedne strane - vrlo intenzivno radite na svojim planovima, sa druge - nikako ne uspevate da dostignete onaj nivo da možete da kažete da ste vi zadovoljni. Smetaju vam sitnice koje i nisu toliko bitne i ne zaslužuju pažnju. Emotivno - nesklad sa partnerom.

STRELAC

Ima obaveza koje morate završiti, ali vas čeka i dosta ličnih koje takođe morate obaviti. Pokušavaćete da balansirate, više ili manje uspešno. U drugom delu dana osetićete veće rasterećenje. Moguće zbog prisustva, ali i pomoći od strane voljene osobe.

JARAC

Da, znam da ste nervozni jer morate neke obaveze završiti na brzinu, ali to ne znači da svoje loše raspoloženje trebate da prenesete onima sa kojima ste u kontaktu. Pokušajte da se smirite i da funkcionišete korak po korak.

VODOLIJA

Unervozili ste se zbog posla I obaveza. Pokušajte da svojom nervozom ne pokvarite neke dogovore i kontakte sa ljudima koji su vam poslovno ili emotivno bitni. Sve što hoćete da kažete, možete reći i na neki mekši, lepršaviji način.

RIBE

Neke promene po pitanju obaveza ili dogovora vam neće prijati. Vi ste napravili raspored obaveza i sada morate da ga menjate, a nemate dovoljno strpljenja za to. U emotivnom segmentu – nikako ne uspevate da se uklopite sa voljenom osobom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading