ISKORISTITE OVA TRI DANA U JULU I PREOKRENITE SVOJU SUDBINU! Astrolozi kažu da nikad nije bilo bolje vreme za ostvarenje snova!

Autor: Republika

Lifestyle

15.07.2021

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ova tri dana u julu biće najsrećniji i najpovoljniji za ljubav, posao, novac i ostvarenje želja!

Foto: Photo by Ava Motive from Pexels
Foto: Ilustracija

To su: 

22. jul – prelazak Venere u znak Device i suprotstavljanje Jupiteru

Venera na taj dan prelazi u znak Device. Ovo nije njen najbolji položaj, ali generalno, takav prelaz će blagotvorno uticati na našu energiju. Biće to povoljan dan, jer se u Lavu Venera osećala mnogo gore. Činiće se da će baciti okove i pomoći vam da učinite to isto. Suočavnaje Venere i Jupitera takođe je izuzetno uspešan aspekt. Ova dva događaja će se dopunjavati vrlo blagotvorno.

25. jul – Merkur se suočava sa Plutonom

Dve najudaljenije planete stupiće u sukob 25. jula. To znači da će se nalaziti na suprotnim stranama Zemlje. Ovaj aspekt imaće veoma blagotvornog efekta na naš uspeh u oblastima za koje su ove planete odgovorne: komunikacija, finansije i rad. Takav događaj se ne događa često, pa možemo reći da je ovo jedan od najboljih dana za rad i finansijske aktivnosti čitavog leta, a o julu da i ne govorimo.

28. jula- Promena znakova Jupitera i Merkura

28. jula Jupiter prelazi u znak Vodolije. Nova istorija započinje u istoriji ove planete, a samim tim i u našoj istoriji. U Jarcu je energija Jupitera bila još teža nego obično, ali 28. jula postaće lakša i manje „viskozna“. Naša svest će ovog dana početi da se oslobađa predrasuda. Isti dan se može smatrati povoljnim za nove poslove i nova poznanstva. Takođe, Merkur će 28. izvršiti prelazak u znak Lava. Ovo će takođe biti povoljan događaj. 28. jula povećaće se naše samopouzdanje. Ova planeta će vam pomoći da razumete šta zaista želimo od života. Biće moguće ići na duga putovanja, upoznavati nove ljude.

 

Komentari (0)

Loading