IMAJU KRATAK FITILJ I BRZO PLANU: 5 horoskopskih znakova koji teško kontrolišu bes

Autor: Republika

Lifestyle

18.08.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak izražava svoju ljutnju na različite načine. Neki su ljući od drugih, pa nije dobro ulaziti u konflikt sa njima.

Republika

Foto: pixabay.com

Ne ulaziti u konflikt, Ilustracija

Jarac

Ovaj znak zodijaka je uglavnom veoma pribran i odgovoran. Iako obično nemaju emotivne ispade, ponekad njihov bes izbacuje najgore iz njih.

Brzo ih može obuzeti ljutnja i ne plaše se da svoje nezadovoljstvo usmere ka najbližem cilju. Jarčevi će uvek kriviti druge kada su u naletu ljutnje.

Bik

Poznato je da su Bikovi tvrdoglavi i da ne vole kompromise. Kada su ljuti, malo koje reči ih mogu smiriti.

Oni se obično ne ljute bez razloga. Kada ispoljavaju frustracije vrlo su glasni i nemaju strpljenja za ljude koji ih iritiraju. Ipak, koliko god da su besni, samo im je potrebno vreme da se ohlade.

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Lav

Lavovi su dramatični i dominantni. U ljutnji čvrsto veruju da su u pravu i nemaju nameru da odustanu od svađe.

Lavovi su prave užarene glave. Ne boje se da u svoju svađu uključe i uvrede. Ponekad mogu da preuveličaju svoju ljutnju.

Čak i kada nisu u pravu i kada se ljute bez pravog razloga, nikada to neće priznati. Od Lava ne očekujte da vam se prvi izvine.

Škorpija

Škorpije su pune samopouzdanja i vole da uvek budu u pravu. Kada se nekome zamere, ne mogu tek tak oda puste stvari, već moraju sve isterati po svom.

Mogu biti pasivno agresivne i sklone su zajedljivim primedbama.

Iako su obično mirne i staložene, Škorpije takođe mogu biti zle i neprijatne kada ih neko iritira.

Republika

Foto: www.pexels.com

Foto: Ilustracija

Strelac

Strelčevi obično nisu pakosni, ali kad su ljuti mogu biti vrlo nezgodni. Kao vatreni znak, Strelac se doslovno “puši” kada je ljut.

On će se u ljutnji verbalno istresati na druge, a mogu biti i veoma zli sa rečima. Na sreću, kada ih ljutnja prođe, Strelčevi će se verovatno izviniti za svoje loše ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading