NEDELJNI HOROSKOP: Devicama će rad konačno da se isplati, a Strelac doživljava otrežnjenje (+ savet za svaki znak)

Autor:

Lifestyle

16.08.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedelja koja je počela nosi velike izazove za mnoge znakove, ali će mnogi od njih konačno videti rezultate svog rada. Pogledajte koja je detaljna prognoza za vaš horoskopski znak.

Republika

Foto: pixabay.com

Pročitajte šta vas očekuje ove nedelje

Ovo su astrološke prognoze koje važe do 23. avgusta, pa pročitajte šta vas očekuje.

Ovan

Pomeranje granica

POSAO: Ovnovima se budi poslovna energija i tera ih da nešto organizuju ili pokrenu. Osećaćete se puni elana i entuzijazma i spremno da se date više nego što se to od vas očekuje. U isto vreme, bićete smireni i tako moći analitičnije da priđete problemu ili poslovnim rešenjima. Kod mnogih Ovnova će se pokrenuti želja da rade ono što vole, što je u skladu s njihovom dušom i prirodom, ali da budu korisni u onome što rade. Bićete brzi i precizni da bi krajnji rezultat došao do izražaja i da biste sve na kraju materijalizovali. Moguća su i neka partnerstva u ovom periodu ili zajednički rad na nekom projektu. Važan datum je 20. avgust, kada ćete steći neka neočekivana i neuobičajena iskustva. Moguće je da ćete povećati priliv novca ili će vas neko nagraditi. A neki Ovnovi će biti u prilici da ugovore nov posao. Sve u svemu, osećate da treba da unovčite kvalitetnije svoj rad i toga ste sada i svesni. Ljudi s kojima radite će biti veoma zadovoljni vama, ali nemojte raditi ništa na silu. Pustite da se sve odvija spontano i suptilno. Očekuju vas značajne i važne informacije, koje će i te kako imati snažan uticaj na vaše poslovanje u budućnosti. Bićete euforični i ushićeni zbog nekih saznanja. Moguće je da ćete imati priliku da nekoga edukujete ili nekoga naučite nešto važno. Neko od prijatelja će zatražiti vašu pomoć.

LJUBAV: Ovnovi koji su u braku ili vezi će imati priliku da u narednih nekoliko nedelja poprave odnos s partnerom ili podignu vezu na viši nivo. Komunikacija će biti dobra, bićete veoma kompatibilni i veoma lako funkcionisati na praktičnom planu. Svakodnevne obaveze ćete veoma lako i skladno obavljati. Moguća je i neka zajednička saradnja ili pravljenje planova. Ako ste u prilici, odvojite neko vreme samo za sebe jer će vam to biti veoma potrebno. Bićete jedno drugom oslonac i podrška. Slobodni Ovnovi su potencijalnog partnera verovatno pronašli u poslovnom okruženju i od ove nedelje bi trebalo da se odvijaju neke konkretnije stvari. Moguća je veća bliskost i povezanost, učestalija komunikacija i češći kontakti. Bićete spremni da produbite odnos, uplovite u vezu i prepustite se nežnostima. Sve će se odvijati spontano, a sitnice će biti ono što će vas najviše pokretati.

ZDRAVLJE: Na ovom polju i dalje možete imati problema sa stomakom, pa povedite računa o ishrani. Savetuje vam se zdravija i lakša hrana i veća fizička aktivnost. Uvedite neke zdrave navike.

SAVET + Nemojte biti tvrdoglavi

 

Bik

Sve vam ide od ruke

POSAO: Bikovima se poslovna energija pokrenula na jedan veoma jednostavan i spontan način. Vrlo ste aktivni i dobro se osećate sa svim obavezama koje imate. Uživate i radujete se novim izazovima i možda se čak i više dajete nego što je to potrebno. Vama to ne predstavlja problem, već zadovoljstvo. Vrlo ste raspoloženi, kreativni i puni novih ideja i potencijala. Samim tim, mnogima ćete upasti u oči i želeće da vas angažuju i rade s vama. Ono što će vas posebno karakterisati u ovom periodu jeste posvećenost detaljima i analitičnost. Ali povedite računa da ne budete previše sitničavi i džangrizavi i da ne upadate u bespotrebne razmirice. Posebno povedite računa oko 20. avgusta. Što se materijalne situacije tiče, očekuje vas daleko bolja situacija. Neki Bikovi će naplatiti neke honorarne poslove, neki ću dobiti nagradu kao potvrdu svog rada, a neke očekuje uvećanje zarade. Ovo je samo priprema za ono što vas očekuje. Ove nedelje vas očekuju pozitivne informacije i neobična iskustva, ali i mogućnost napretka na mnogim poljima. Neki Bikovi bi mogli dobiti značajnu poslovnu ponudu, ali i neočekivanu. Na edukativnom planu ćete se ispoljiti u nekim kraćim formama.

LJUBAV: Kod Bikova koji su u braku ili vezi se probudila neka pritajena strast, druželjubivost i nežnost. Prijaće vam da više vremena provodite sa decom i porodicom i da se više družite sa dragim ljudima. Partner će vam biti podrška i razumeće vaše potrebe i stanja u kojima se budete nalazili. Imaćete odličnu komunikaciju, ali ćete često biti u pokretu. Neki Bikovi će planirati porodicu ili će dobiti vest o prinovi, dok će se oni koji imaju decu posvetiti rešavanju nekih njihovih potreba ili problema. Slobodni Bikovi bi srodnu dušu mogli da pronađu u poslovnom okruženju. Ove nedelje ćete više komunicirati, slati poruke, ali ćete shvatiti koliko vam ta osoba znači. Postojaće i neki momenti kada može doći do sitnih varnica, ali, u svakom slučaju, sreća i osmeh će zračiti iz vas. Svaki vaš susret proizvešće mnogo emocija i energije i mnogi će to prepoznati.

ZDRAVLJE: Puni ste snage, energije, volje i elana, pa povedite računa da ne preterujete u nekim stvarima. U procesu ste regeneracije, pa vas očekuje dobra zdravstvena situacija.

SAVET + Vaš najgori neprijatelj može biti ego i rad isključivo iz koristi 

 

 

Blizanci

Budite strpljivi

POSAO: Blizanci će se ove nedelje nešto prolongirati i sačekati neko bolje vreme za rešavanje poslovnih okolnosti. S obzirom na to da želite da imate kontrolu nad celom situacijom, a trenutno niste u mogućnosti to da postignete, sačekaćete da se neke stvari smire i da se osećate mirnije i sigurnije. Možda bi trebalo neke stvari da prevaziđete i pokušate da se izdignete iznad situacije, ali ako niste za to još uvek spremni, ne treba da radite ništa na silu. Poslušajte intuiciju i onako kako mislite da je najbolje za sve, a pokušajte što više da se oslobodite. Probajte da prevaziđete sujetu i ego i pokušajte da budete smireni koliko je to moguće. Postoji verovatnoća da će se od vas tražiti da se prebacujete s jednog posla ili projekta na drugi i to će vas dodatno iscrpeti i činiti nervoznim. Ovo je naročito naglašeno ako radite u privatnom sektoru. Na privatnom planu, takođe, možete imati razne teškoće, pa ćete se osećati kao da ste na rolerkosteru. Ali ovo je period kada možete da iznedrite neke veoma lepe stvari ili unovčite sve što ste do sada radili. Pitanje je samo da li ćete moći da izdržite taj tempo i čestu promenu ritma. Poslovni partneri ili nadređeni će primetiti ili nagraditi vaš trud, ali je važno da budete smireni i u balansu.

LJUBAV: Blizanci koji su u braku ili vezi će ove nedelje biti vrlo rastrzani i zbog toga često uznemireni, pa bi to moglo da se odrazi i na emotivni život. Moguće je da partner neće imati razumevanja za vas i zbog toga može doći do rasprava i svađa. Izbegavajte teške razgovore i teme i probajte da imate više strpljenja. Krajem nedelje će vam se raspoloženje prilično popraviti i tako ići postepeno uzlaznom putanjom do kraja meseca. Mogući su problemi s jednim od roditelja ili briga oko nekih nekretnina. Slobodni Blizanci se nalaze u malo drugačijoj poziciji, mada i oni prolaze kroz određene procese i transformaciju. Možete se naći u nekim čudnim situacijama, često možete biti u većem društvu i tu ćete sretati tu osobu. Ona će vas u početku iritirati, a kasnije ćete prepoznati da se, u stvari, radi o emocijama. Niste se slučajno upoznali, već se radi o karmičkoj vezi i osobi koju ste, na neki način, prizvali da biste nešto dublje naučili. 

ZDRAVLJE: Možete imati problema s nervozom i stresom. Probajte da se smirite i odmorite što više.

SAVET + Radite na sebi i prepustite se slobodnijem načinu razmišljanja

 

 

Rak

Lepota je u oku posmatrača

POSAO: Rakovi će ove nedelje imati neka iskustva koja će im posebno prijati. Neke osobe ili događaji će za vas biti prilično stimulativni i inspirativni i daće vam neke veoma inovativne ideje. Vrlo je moguće da će vam u svemu tome neko od prijatelja pomoći ili ćete preko istog doći do nekih genijalnih rešenja. Ovo je sjajan period za Rakove kada će povući neke dobre poteze ili doživeti neko osvešćenje, ali iz nekog razloga neće biti u potpunosti zadovoljni sobom. Moguće je da ćete biti u mnogim situacijama bezrazložno napeti i nervozni i da ćete često biti džangrizavi i sitničavi. Obratite pažnju na komunikaciju i trudite se da budete tolerantniji prema okolini. Možda ne bi bilo loše da neke stvari zadržite za sebe i ponekad nešto prećutite. Moguće je da će vas neke osobe iz vašeg kolektiva naterati da napredujete i stvari posmatrate iz drugog ugla. Niste navikli da budete u centru pažnje, pa ćete i ovaj put biti u senci nekih drugih osoba. Sve to će vam pomoći da podignete finansije na viši nivo. Neki Rakovi će se u ovom periodu više baviti nekim poslovima oko kuće, neki će renovirati dom ili poslovni prostor, a neki će dosadašnji hobi preokrenuti u isplativ posao. Ove nedelje je moguće i potpisivanje nekog važnog ugovora ili sređivanje papirologije. Sve što budete ugovorili do kraja meseca biće stabilno i dugovečno. Informacije koje budu dolazile do vas mogu vas, na neki način, uznemiriti, pa nećete moći da donosite odluke hladne glave.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Rakovi će biti u mnogo većem balansu i harmoničnijem odnosu nego što su bili u ranijem periodu. Potreban vam je reset i spontana povezanost s partnerom, pa ne bi bilo loše da naredni period otputujete i posvetite se jedno drugom. Ovo je samo početak opuštenijog odnosa, pa se potrudite da budete tolerantniji jedno prema drugom. Rakovi koji su duže vremena u vezi mogli bi da donesu neke važne odluke, počnu da žive zajedno ili ozvaniče vezu. Slobodni pripadnici ovog znaka su prilično zadovoljni trenutnom situacijom. Osoba koja vam može privući pažnju se nalazi u vašoj blizini i moguće je da je često viđate. Možda nećete odmah skapirati da vam neko polako uzima srce i dušu, ali biste krajem nedelje mogli da doživite naglo otrežnjenje i shvatite da mnoge stvari radite zbog upravo zbog te osobe.

ZDRAVLJE: Budite obazrivi u saobraćaju i probajte da sve što radite radite usporenije i smirenije. Ne žurite i ne preterujte ni u čemu. Mogli biste imati problema s rukama ili nogama.

SAVET + Ne radite ništa u poslednjem trenutku 

Lav

Originalni i svoji

POSAO: Dragi Lavovi, ako u nedelji pred nama slavite rođendan, želimo vam srećnu godinu. U toku ove nedelje mnoge stvari će biti na ispitu. Bićete u prilici da napravite neki rezime i možda povučete neke važne poteze u životu. Svesni ste da treba da napravite neke rezove, ali je i pitanje koliko ste spremni na promene. Ove pitanje će vas mučiti do kraja godine, a vi ćete često donositi kontradiktorne odluke. Lomićete se u kom pravcu treba da krenete i šta je najispravnije za vas. U tom procesu i vi ćete se mnogo menjati i to će biti vidno na nedeljnom, a kamoli na mesečnom nivou. Napravićete neke važne poteze na polju karijere, a mnogi Lavovi će se do kraja nedelje potruditi da značajno uvećaju prihode. Ali to nije ono što vam je trenutno najbitnije. Najvažnije vam je da nađete mir i budete u skladu sami sa sobom. Ali to i nije tako jednostavno, zar ne? Uočavaćete stvari na potpuno drugačiji način, a mnogi će promeniti životne stavove.Reorganizovaćete neke životne navike i uvesti nove. Ovo je nedelja kada ćete biti više skloni trošenju novca, pa povedite računa o rashodima. Moguće je da ćete u nekim trenucima reagovati burnije i intenzivnije nego inače, pa probajte da kontrolišete reakcije i prilagodite se nekim situacijama. Neki Lavovi će se preopteretiti poslom i obavezama, pa bi njihova organizovanost mogla da zakaže. Ovo je mnogo bolji period za odmor i relaksaciju.

LJUBAV: I na ljubavnom planu možete da očekujete neke novitete. Mnogi zauzeti parovi mogli bi ovu nedelju da provedu na putu, dok će se oni koji su ostali kod kuće truditi da što više vremena provedu s partnerom i priušte sebi neka sitna zadovoljstva. Ovo je period kada Lavovi najviše uživaju u partnerskim odnosima i više se trude da bi zadobili pažnju osobe preko puta vas. Odnos će biti stabilniji, a neki će napraviti ozbiljne planove za budućnost. Komunikacija će, takođe, biti mnogo harmoničnija, a mogući su i neki ozbiljni planovi za budućnost. Slobodni Lavovi će često biti u kontaktu s osobom koja im se dopada i razmenjivati nežnosti i poruke. Moguće da se radi i osobi koja trenutno nije fizički prisutna, pa će biti prinuđeni da komuniciraju preko društvenih mreža ili telefona. Ovde se ne radi o nekim jakim emocijama, već o početku nekog odnosa, a od vas zavisi u kom će pravcu krenuti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zdravlju, obavite potrebne kontrole ili preglede. Ne preterujte u hrani jer bi svaka neumerenost dovela telo u disbalans. Moguće su i alergije i problemi s vratom.

SAVET + Suočite se s istinom 

Devica

Rad koji se isplati!

POSAO: Drage Device, vi ste već neko vreme u fazi u kojoj bukvalno ne možete da postignete sve obaveze koje ste na sebe preuzeli. Imate periode u kojim vam iscrpljenost utiče na nervni sistem, pa se dogodi da lako planete, posebno u situacijama kada neko ne mari za vaš trud i ne primećuje koliko se dajete. Ipak, uprkos umoru koji osećate, ovo je period novog ciklusa, naročito na poslovnom planu. Planeta akcije je u vašem sazvežđu i daće vam izdržljivost da postignete važne rezultate i otvorite sebi neka nova vrata ili pak podignete poslovanje na viši nivo. U nedelji pred nama možete postati preoštri u komunikaciji jer sada nemate vremena za gubljenje, pa će vam svako ko okoliša ili pokuša da izbegne direktne odgovore veoma smetati. Pokušajte u takvim situacijama da se uzdržite od grubih komentara. Naročito kritični dani su sreda i četvrtak. Tada možete imati i genijalne ideje ako pravilno kanališete ovu veliku energiju, ali odlučite da uradite nešto po pitanju obnove tehnologije ili okrenete novi list u nekoj oblasti života. Iako trenutno možda ne vidite čemu toliki trud, uskoro stiže vreme da dobijete zasluženu nagradu za svoj rad. Finansijska situacija će se bitno popraviti, a moguće je da otpočnete i neku saradnju s inostranstvom. Polje posla je vrlo aktivno sve do kraja godine, pa se savetuje da mu se ozbiljno posvetite jer imate priliku da sve dovedete u red.

LJUBAV: Vi se, od silnih obaveza koje imate, kao da i ne obazirete na emotivni život, ali on se, uprkos vama, ipak odvija. Sredina nedelje je kritična, posebno za Device koje su u vezi ili braku. Tada možete biti pregrubi i netolerantni prema osobama iz okruženja. Pokušajte da se kontrolišete jer bi mogli da kažete nešto što zaista ne mislite. Iskoristite ove dane da postavite neke nove rezolucije. Partner će pokušati da vas razume, a može imati neko sasvim originalno rešenje za vaš problem. Posetite neki restoran ili organizujte neku romantičnu večeru. Prijaće vam malo uživanja. Slobodne Device mogu imati mnogo prilika da se zaljube, ali im je fokus na poslu, pa često ne primećuju koliko ima osoba koje bi im prišle. Ipak, jedna će biti dovoljno uporna i smela da vas pozove na neko dešavanje ili izvede u neki restoran.

ZDRAVLJE: Čuvajte nerve i ruke. Ovo je dobar period za bavljenje sportom, ali pod uslovom da ne preterujete. Pravite češće pauze da ne bi došlo do premora. 

SAVET + Počastite sebe nekim lepim stvarima, zaslužili ste! 

Vaga

U skladu sa sobom

POSAO: Vagama će se do sredine septembra usporiti poslovna energija i zato nemojte potencirati ni na čemu do tada. Bolje je da posmatrate stvari sa strane i pokušate da se izmestite što je više moguće. Odmor bi sada bio veoma poželjan ili rad na unutrašnjem biću. Probajte da budete u koraku sa sobom jer verovatno nećete biti spremni da u svakom momentu odgovorite na zahteve poslodavaca i nadređenih. Onda su moguće kritike drugih ili ćete vi biti samokritični. Ovo, jednostavno, nije period delovanja i isticanja u prvi plan i to bi trebalo da prihvatite tako. Od polovine septembra će se stvari drastično promeniti. Do tada ne bi bilo loše da se posvetite sebi i ugodite nekim svojim čulima. Što se tiče materijalizacije, ne bi trebalo da bude većih oscilacija, ali ćete svakako imati veću potrebu za trošenjem. Moguća je i finansijska dobit, koja će vas, na neki način, iznenaditi. Veoma važan dan ove nedelje je 20. avgust, kada biste mogli da imate neki izazov da prihvatite neke promene. Tokom ovog procesa nećete imati kontrolu nad dešavanjima i to bi moglo da vas uznemirava. Nemojte kriviti sebe i druge, to su neke stvari koje se dešavaju zbog viših ciljeva. Ništa nije toliko strašno i sve na kraju mora da prođe, samo je važno da prihvatite izazove jer treba da izađete iz nekih šablona i stereotipa i neke stvari otpustite. To što se nešto prolongira ne bi trebalo da doživljavate tragično.

LJUBAV: Vage koje su braku ili vezi su i dalje same sebi najbolje društvo, s tim što od ove nedelje počinju polako da se otvaraju. Niste još uvek spremni da podelite neke informacije s partnerom, ali će vam njegovo društvo prijati i društvo dragih ljudi. Odličan je period za zajedničko putovanje i uživanje. Ako partner bude dovoljno strpljiv i tolerantan, razumeće vaše trenutno stanje. U suprotnom, ako ne prihvatite razlike jedno kod drugog i ako ne poštujete drugačija međusobna stanja, može doći do ogromnih razmirica, tuge i bola, što će vas još više udaljiti od partnera i vas samih. Slobodne Vage su se verovatno prepoznale s osobom s kojom su karmički vezane, ali je pitanje da li su shvatile o čemu se radi. Koliko god vam racio i intelekt govorili suprotno, postoji dublji momenat koji će vas naterati da pomirite razlike i ispoštujete neke sile. Radi se o neobičnom partneru i nesvakidašnjem odnosu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli da imate problema s nervozom, stresom ili prstima. Moguće je da vam neke stvari neće biti najjasnije u ovom periodu. Probajte da se što više opuštate.

SAVET + Trudite se da budete na distanci i da ne ulazite u neke rizične situacije 

Škorpija

Prirodna dubina

POSAO: Škorpije će ove nedelje imati izazove na polju partnerstva. Moguće je da će nešto uzdrmati vaš balans i harmoniju ili poremetiti neke odnose. Nekim Škorpijama će se to odvijati na poslovnom, a nekima na privatnom planu. U svakom slučaju, potrebno je da prođete kroz neki proces transformacije i iskustva, koja će vas naterati da mnoge stvari promenite, pre svega, kod sebe. Imate mogućnost da nešto lakše prepoznate i prihvatite promene. Moguće je da će događaji biti nagli ili intenzivni, da ćete zbog nekih stvari biti pod stresom ili u strahu, ali to će vam pomoći da se mnogo brže menjate. Ponekad bi Škorpije mogle da se iznenade, a ponekad da iznenade druge snagom i odlučnošću. Moguće je da će neke Škorpije promeniti kancelariju ili mesto poslovanja, dok će neke Škorpije to uraditi u privatnoj režiji i preseliti se. Ovo je nedelja kada ćete morati nekim ljudima da kažete nešto iskreno i iz najbolje namere, ali može se desiti da na taj način neke ljude povredite, dok ćete neke i te kako prosvetliti. Ovo je osobina ili, bolje rečeno, veština koju posedujete bolje nego ijedan znak i koju ćete ove nedelje biti prinuđeni da upotrebite. Vrlo je moguće da ćete s nekim od prijatelja ili poslovnih partnera usaglasiti neke nove ideje i suočiti se s nečim novim u poslu, što bi u početku moglo da vas uplaši, ali i natera da probijete neke forme i norme i napredujete. Možda je ovo nepoznat teren, ali ste vi dostojni ovog zadatka i spremni da pomerate granice. Rezultat iz svega ovoga će sigurno doći, možda na malo teži način ili u drugačijem obliku.

LJUBAV: Škorpijama koje su u vezi ili braku ovih dana će biti u fokusu partnerski odnosi. Ovo je period raščišćavanja odnosa, obznanivanja istine i prihvatanja odgovornosti. Nekim Škorpijama to jeste bolno, ali donekle i osećaju veliko olakšanje, dok će oni koji su u dobrim odnosima prihvatati neke nove obaveze koje bi mogli da osećaju kao teret. Kada su slobodne Škorpije u pitanju, ovde bi moglo da se radi o nekoj tajnoj ili zabranjenoj ljubavi. Možda ni sebi ne možete da objasnite šta je to što vas tera ka toj osobi, ali ste prepoznali neki viši i dublji odnos. Sve to vam čini konfuziju u glavi i to da budete odsutni u svakodnevnom životu. Moguće je da se radi o osobi koja vam je prijatelj ili, na neki način, veoma bliska. Vodite računa da ne pređe odnos u stanje ljubomore, besa jer bi iz tih pobuda moglo da dođe to iznenadnih oscilacija i svađa. 

ZDRAVLJE: Možete imati problem sa stomakom ili reproduktivnim organima. Imaćete česte promene raspoloženja, koje bi mogle da vas čine nervoznim.

SAVET + Pratite intuiciju

Strelac

Sve je brzo i prenaglašeno

POSAO: Kada je poslovni plan u pitanju, Strelčevi će ove nedelje imati neko otrežnjenje i iznenadnu situaciji, koju će, u svakom slučaju, prebroditi. Možda im neće biti jasno zašto se neke stvari događaju, ali će se, i te kako, dočekati na noge. Završićete sve na vreme i to veoma uspešno bez obzira na cimanje i okolnosti. Bićete u prilici da se naglo fokusirate i obavite sve važne razgovore, moguće je i potpisivanje nekih važnih ugovora. Ali je veoma važno da u svim tim situacijama budete smireni i ne upadate u vatru. Vrlo ste snalažljivi, precizni i iznedrićete posebne vrednosti, koje će iznenaditi mnoge. Moguće je da ćete biti u nekoj vrsti zanosa, moguće je da ćete neke osobe zadužiti ili ćete nekim ljudima toliko pomoći. Potrudite se da budete skromni i da se ne merite s drugim osobama. Polje karijere vam je veoma izraženo i verovatno će ostaviti snažan efekat na duge staze. Sve okolnosti do polovine septembra doneće vam dobre rezultate i izvući mnogo više nego što ste mislili da možete da date. Moguće je da će se od vas tražiti da u nekim trenucima imate strpljenja, ali to ne bi trebalo da bude neki problem. Ovo je period kada ćete biti nagrađeni na materijalnom planu i kada ćete mnoge svoje ideje realizovati. Moguća je saradnja s nekim ko je u inostranstvu ili živi u drugom gradu. Važan datum je 20. avgust. Obrazovanje i priprema za budućnost su veoma značajni.

LJUBAV: Zauzeti Strelčevi su ispunjeni na poslovnom planu, pa su, samim tim, zadovoljni i na emotivnom. Ali postoje trenuci koje nećete tolerisati kod partnera i zbog toga može da dođe do jaza između vas. Mogli biste na neki način da se povučete i tako date do znanja da bi trebalo vaši bližnji da cene sve ono što vi radite za njih. Informacija će sigurno doći do njih, a ljudi do kojih vam je stalo će shvatiti da sve što radite, radite iz najboljih pobuda. Slobodni Strelčevi će prepoznati osobu koja im je, na neki način, prijatelj, a moguće je i da se svakodnevno susreću. Radi se o nekome ko vrlo utiče na vas i s kim ste veoma kompatabilni. Imate ista interesovanja i možda vas veže nešto neobično, moguće je da je to neki hobi, seminar ili nešto što zajedno pohađate. Od ove nedelje će se promeniti energija na poslovnom planu i mogli biste se iznenaditi kako će se stvari odvijati.

ZDRAVLJE: Na ovom polju biste mogli da imati problema s leđima i kičmom. Potrudite se da ojačate mišiće leđa.

SAVET + Sve je lakše uz dobru organizaciju i podelu obaveza

Jarac

Nova svest

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je vrlo važno vreme za vas, naročito kada je u pitanju vaš mentalni sklop. Imaćete priliku da se bitno promenite ili da promenite bar neke poglede na svet. Uticaj planeta podržava sve aktivnosti koje se tiču obrazovanja ili saradnje s inostranstvom. Možete dobiti i neke vrlo važne informacije koje će vas inspirisati da neke stvari počnete da radite potpuno drugačije nego do sada. Uvidi koje budete imali će biti vrlo snažni, um bistar i brz, pa nije loše da zapisujete sve što vam padne na pamet. Kreativnost se ispoljava na neočekivan način, a neki Jarčevi će imati priliku da reše neku vrlo kompleksnu zagonetku. Ovo je kao da dešifrujete neke kodove ili šifru, a to ćete učiniti zato što ste situaciju posmatrali iz sasvim drugačijeg ugla. To će, naravno, uticati i na vaš poslovni život. Planeta sreće i ekspanzije je do kraja godine tu da podrži vašu finansijsku situaciju, pa je dobro aktivirati se na ovom polju. Takođe, ovo je idealan period da se posvetite obrazovanju. Studenti će sada lako upijati nova znanja, a vaš avanturistički duh će se preporoditi, pa će i prirodna znatiželja biti na vašoj strani. Pojedini Jarčevi bi mogli da reše pitanje investicija, podignu kredit ili će se pojaviti neki investitor koji želi da se uključi u vašu priču. Izbegavajte pozajmice ukoliko nemate realan i promišljen plan. 

LJUBAV: Vama je sada ljubav na vrlo važnom mestu u životu. Možda nikada do sada niste bili ovoliko spremni da se prepustite ovim energijama. Dani pred nama će odgovarati svim Jarčevima bez obzira na bračni status, ali bi slobodni Jarčevi mogli imati mnogo više prilika da dožive neko neverovatno prepoznavanje sa nekom osobom koja dolazi ili iz poslovnog okruženja ili je upoznaju na putovanju, fakultetu. Ona može imati neke veze sa inostranstvom, pa su sada ljubavi na daljinu vrlo česte. Vi nećete osetiti leptiriće u stomaku, ne. To što osećate više podseća na pneumatski čekić. Emocije su toliko snažne da će biti vrlo teško iskontrolisati ih. Jarčevi koji su u braku ili vezi se takođe podmlađuju. Imaćete šansu da nekud otputujete, a ukoliko se to dogodi, na putu ćete se dodatno zbližiti. Oni u lošim vezama će imati jaku potrebu da se oslobode.

ZDRAVLJE: Energični ste i vrlo brzi, pa se savetuje malo više opreza, naročito sredinom nedelje. Slabe tačke su mišići butina, ruke i predeo grla i vrata. Smanjite unos kalorija.

SAVET + Ovo je vreme razmrdavanja! Otvorite se za nove koncepte

Vodolija

Transformacija

POSAO: Vodolije prolaze kroz neka iskustva kojima pomeraju granice i napreduju više nego što su očekivale. Prolazite kroz proces transformacije i neka stanja koja možda osećate prvi put. Radi se o nekim suptilnim momentima koji ne dolaze iz okvira fizičkog i materijalnog. Ovo je veoma važna nedelja za vas, a naročito period oko 20. avgusta. Moguće je da ćete biti u situaciji da napravite neke promene u porodici ili da rešite neke zaostale probleme. Ako se bavite privatnim biznisom i u tom sektoru vas očekuju radikalni potezi i promene. Radi se o nečemu što je odavno trebalo da uradite, samo niste bili dovoljno spremni. Prolaziti kroz neka intenzivna osećanja i zbog toga biste usled potrebe za nekom istinom mogli burnije i emotivnije da reagujete. Na praktičnom planu biste mogli da imate neka iskušenja. Neke poslovne okolnosti se neće odvijati kako ste zamislili, moglo bi da dođe do nekih problema ili pucanja, i to bi mogli na trenutak da vas izbaci iz takta. Mogli biste reagovati burno i impulsivno, ali je možda najveći problem što ste pravili pritisak i nešto ubrzavali. Možda se osećate da neke stvari nepotrebno trpite, ali su neki procesi neminovni. Dokaz da se strpljenje isplatilo imaćete u nekoliko navrata do sredine septembra. Finansijska situacija je stabilna.

LJUBAV: Što se ljubavnih energija tiče, kod vas se dešavaju krupne, radikalne i intenzivne promene. Partner i porodični odnosi će biti veoma naglašeni, ali ćete često imati potrebu i da se osamite. Smetaće vam mešanje drugih ljudi i bilo kakav savet i komentar i zbog toga nećete želeti da o mnogim stvarima pričate s bliskim ljudima, decom i prijateljima. Neke stvari ćete želeti sami da prevaziđete i sami donesete odluke. Očekuje vas period širenja vidika i usvajanje novih životnih filozofija. Slobodne Vodolije bi srodnu dušu mogle da upoznaju na putovanju ili nekom seminaru. Moguće je da u prvom momentu nećete prepoznati potencijalnog partnera jer ćete biti zauzeti sobom i rešavanjem nekih važnih pitanja. Nećete biti dovoljno tolerantni za neke ljude oko sebe, ali će vas, s vremenom, nečija estetika i ljubaznost privući. Neko će vam odjednom izmamiti osmeh i vidno vas usrećiti.

ZDRAVLJE: U nedelji pred nama je i dalje najvažnije da se posvetite regeneraciji duha i tela. Mogući su problemi sa reproduktivnim organima, ali i neke hirurške intervencije. Ne suzbijajte osećanja i misli. Pronađite izduvni ventil.

SAVET + Pokušajte da prevaziđete strahove i ograničenja

Ribe

Odmotavanje klupka

POSAO: Drage Ribe, što se tiče glavnih poslovnih dešavanja, kod vas će se u narednom periodu najviše odnositi na uravnoteženje u odnosima. Preispitajte se dobro i pokušajte da ustanovite da li ste previše tolerantni ili bi u nekim situacijama trebalo da spustite gard. Svesni ste da imate dosta potencijala, kreativni ste i imate mnogo mogućnosti, ali ste se iz nekog razloga povukli. Zašto biste bili na margini dešavanja zbog drugih ljudi. Moguće je da se plašite da li će drugi razumeti vaše namere i ideje, ali o tome ne bi trebalo da brinete. Oslobodite se strahova, pustite mašti na volji i pronađite pravog sagovornika ili partnera. Kulminacija ovog stanja mogla bi da se dogodi oko 20. avgusta, kada ćete se bolje organizovati i jasnije izraziti. Potrudite se da ne budete na usluzi svima, već dobro isfiltrirajte ko je zaslužio vaš naklon, a koga je možda najbolje ignorisati. Neke Ribe bi mogle da uplove u neko partnerstvo ili sklope neke važne ugovore. Dobro proverite sve uslove i razjasnite koja je vaša uloga da ne bi došlo kasnije do nesporazuma. Finansijska situacija bi u ovom periodu mogla da krene uzlaznom putanjom, ali ste i vi na sebe preuzeli ogroman teret. Pokušajte da nađete ravnotežu i raspodelite obaveze. Mnogi će vam se diviti i biti zadovoljni vašim radom i zalaganjem, ali je ipak najvažnije da vi budete u skladu i miru sa sobom. Neko od prijatelja će vam ovih dana biti pravi oslonac i dati neke dobre savete. Sagledavanje stvari iz drugog ugla ponekad može biti dragoceno. Neke Ribe bi mogle da očekuju iznenadno putovanje.

LJUBAV: Iako ste pretrpani poslovnim obavezama, ni privatni život neće biti zapostavljen. Bićete u prilici da donesete neke važne odluke i neke stvari presečete, mada vam to neće lako pasti. Neke stvari konačno moraju da se reše, pa makar se to desilo i naprečac. Ako ste u skladnim odnosima, biće ovo sjajna prilike za napredovanje u svakom smislu, ali ako je vaš odnos zapao u krizu, moguće je da ćete biti u velikom iskušenju da okončate vezu. Slobodne Ribe su u nešto boljoj situaciji jer će biti u prilici da uspostave bliži odnos s osobom iz poslovnog okruženja. Ovde se radi o fatalnoj privlačnosti, strasti, ali i dubokoj intelektualnoj povezanosti. Mogući su u početku toplo-hladni odnosi, ali kada pređete neke granice, sve kočnice će popustiti. Osoba koja vam se dopada je takođe u nekim novim poslovnim poduhvatima, pa ćete se i u tom pogledu razumeti.

ZDRAVLJE: Ovo je sjajan period za transformaciju i vreme da se posvetite telu. Obratite pažnju na kožu ako budete izloženi suncu i uzimajte lakšu hranu. Mogući su problemi sa donjim delom stomaka.

SAVET + Budite hrabri i smel

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading