Saznajte koji je IDEALAN LJUBIMAC za vas prema horoskopskom znaku

Autor: City Magazine

Lifestyle

19.07.2021

12:00

Astrologija nam omogućava da saznamo čak i koja životinja je najsličnija nama. Saznajte da li ste najkompatibilniji sa papagajem, zecom, kornjačom, mačkom, psom...

pixabay.com
Neki se definitivno najbolje slažu sa psima

Možda zvuči čudno izabrati kućnog ljubimca na osnovu horoskopskog znaka, ali zapravo svaki znak ima svoje lične karakteristike uz koje se neke životinjice više, a neke manje slažu.

Saznajte koje su to životinje uparene sa znacima Zodijaka.

Ovan / Papagaj

Ovaj vatreni znak je nezavisan i voli obaveze. Tu vrstu potrebe za slobodom u potpunosti deli sa inteligentnim papagajem. A zbog svog gustog rasporeda, Ovan će naći taman dovoljno vremena koliko je papagaju neophodno.

Bik / Zec

Pošto je Bik stabilan znak koji voli zemlju i prirodu, zec će se savršeno uklopiti u takav način života. Bik zna da bude tvrdoglav, ali i lojalan, pa će se sa puno ljubavi posvetiti svom mekanom prijatelju.

Blizanci / Majmun

Za Blizance nije lako odabrati idealnog ljubimca, jer su oni nepredvidivi i sve im brzo dosadi. Ipak, minijaturni majmun može biti neobičan ljubimac koji će svakako držati Blizančevu pažnju i uneti dinamiku u svakodnevicu.

Rak / Hrčak

Obično se kaže da je Rak previše emotivan znak koji često menja raspoloženja. Upravo zbog toga mirni hrčak će Rakovima pružiti utehu i zabavu kad god se budu osetili usamljeno.

Lav / Zmija

Intenzivni i hrabri Lav uživa da je u centru pažnje. Pošto snaga i lepota krase ovaj znak, egzotična zmija biće njihov idealan saputnik. Zajedno će biti glavni i dominantni, što je Lavu veoma važno.

Devica / Riba

Pošto je Devica krajnje pragmatična i komformistički nastrojena, jedna od glavnih stvari jeste da kućni ljubimac ne bude zahtevan. Tako će akvarijum sa jednom ili više riba probuditi mir u devičinoj duši.

instagram.com/printscreen
Najviše uživaju oni koji imaju ljubimce različitih životinjskih vrsta

Vaga / Pas

Poznata kao neko ko je druželjubiv i lojalan, Vaga će biti idealan vlasnik bilo kog psa. Neće imati problem da adekvatno brine o njemu; naprotiv – biće oduševljena da se stara o jednoj ili više kuca.

Škorpija / Mačka

Misteriozna i analitična Škorpija svoj će temperament lako poistovetiti sa onim kakav je karakterističan za mačku. Maca će biti tu da pruži toplinu Škorpiji, a ova će biti gazda kakvog mačka samo poželeti može.

Strelac / Kornjača

Ako iko ceni slobodu i tumaranje naokolo, onda je to Strelac. Kao znak koji je konstantno u pokretu, Strelac mora imati ljubimca kome će ponuditi dom kakav zaslužuje. Kornjača je upravo taj ljubimac.

Jarac / Gušter

Strpljiv, odgovoran i vredan Jarac biće divan gazda baš svakom kućnom ljubimcu. Ipak, gušter će u njemu naći idealnu podršku, pošto će Jarac učiniti sve što je potrebno kako bi ga adekvatno zbrinuo.

Vodolija  / Lasica

Inteligentna i znatiželjna Vodolija uvek je i u svemu iznad proseka. Za nju nikako nije konvencionalan ljubimac, pa će se neobična i vrcava lasica uklopiti u životni stil kakav može imati samo Vodolija.

Ribe / Morsko prase

Ribe su pune ljubavi, a osim što vole da neko brine o njima, i one vole da se staraju o drugima. Simpatično i nežno morsko prase će svaku Ribu učiniti srećnom, pa će njihovo drugarstvo trajati dugo.

 

Komentari (0)

Loading