ROĐENI SU DA VAM ZAGORČAJU ŽIVOT! Ovih 5 horoskopskih znakova su najveći NEGATIVCI zodijaka: Da li ste među njima?

Autor: Republika

Lifestyle

26.07.2021

07:15

Oni su uvek razdražljivi, mrzovoljni, džangrizavi ili loše volje? Besne zbog sitnica? Zagorčavaju život svima oko sebe!

Photo by Andre Hunter on Unsplash
Foto: Ilustracija

Dalje od njih!

Škorpija

Svoju ranjivu stranu skrivaju pod maskom mrzovolje i džangrizavosti. Ne žele da drugi vide njihove slabosti. Ako ih je neko izneverio i povredio ili im je neki aktuelni događaj probudio stare bolne emocije, biće mrzovoljni i neraspoloženi. Iz njihove glave će kuljati negativna enegija koja će uticati na sve koji ih okružuju.

Jarac

Kad je u osetljivoj fazi, i najmanja ga sitnica ljuti i smeta mu – od buke i promene temperature do jakog ili slabog svetla. Tada mu se zlovolja toliko jasno vidi na licu da ga se svi prepadnu. Jarac će najbolje savladati to stanje tako što će se okrenuti samome sebi. Potrebna mu je samoća i odvajanje od spoljneg sveta da bi obradio i razgradio bolne emocije.

www.pexels.com
Foto: Ilustracija

Rak

Najviše ga uzrujavaju uvrede, zanemarivanje, odbacivanje i porodični problemi. Uoči li da je neko blizak ugrožen, neće stajati skrštenih ruku, nego se umešati, ali ni u žaru borbe neće moći da sakrije gorčinu i jed. Upada u slično stanje ako mu neko uskrati ljubav ili mu pokaže da nije dobrodošao u neko društvo.

Devica

Postaje mrzovoljna ako joj se naruši radna atmosfera, ako se našla u neizvesnoj situaciji ili ako oko nje vladaju nered i manjak higijene. Budući da su vrlo vešte u pronalaženju rešenja, poželjno je da se suoče s izvorom svoje mrzovolje i obračunaju s njim.

Ribe

Osećaju se nesrećno i potonulo ako su uočile nekakvu nepravdu prema sebi ili nekome iz bliže ili šire okoline. Budući da je nepravda sveprisutna, Ribe su vrlo često džangrizave i jadne. Poželjno je da Riba u takvom stanju pronađe kreativan ventil izražavanja i pretvaranja negativne energije u umetničko delo.

Komentari (0)

Loading