Slaviša je pričao telefonom sa suprugom, a onda ga je zgnječio tramvaj: Potresni detalji tragedije u centru Beograda

Autor: mediji, Republika

Hronika

13.11.2018

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaviša Tešić (42) iz Doboja, koji je u ponedeljak ujutru poginuo kad ga je u Resavskoj ulici u Beogradu zgnječio tramvaj, koji je posle sudara s "dačijom" izleteo iz šina, u trenutku nesreće razgovarao je telefonom sa svojom suprugom Nafijom.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Slaviša Tešić

Rođaci nastradalog Tešića ispričali su da je Slaviša kobnog jutra krenuo na posao.

 

- Svakog jutra je pre posla zvao suprugu, koja živi u Doboju. I u ponedeljak je bilo tako. Pričali su najnormalnije, a veza se odjednom prekinula. Nafija je pomislila da mu se ispraznila baterija ili da je pukla veza. Ni na kraj pameti joj nije palo da je Slavišu baš u tom trenutku udario tramvaj i da je to njihov poslednji razgovor - kaže rođaka Tešića.

 

 

 

Onda dodaje da je Nafija odmah posle nesreće otišla u Beograd da preuzme telo, dok su njihova dvogodišnja ćerka, kao i njen sin iz prvog braka, ostali u Doboju sa Slavišinim roditeljima.

- Roditelji ne prestaju da plaču. Očajni su. Deci još nisu rekli šta se desilo i da Slaviše više nema. Dečak je već veliki, ima sedam godina, primećuje da se nešto dešava, ali nije svestan tragedije - priča uplakana rođaka.

 

Podsetimo, posle nesreće policija je uhapsila D. M. (42), vozača "dačije", zbog sumnje da je prošao na crveno svetlo na semaforu i izazvao sudar s tramvajem. Vozač tramvaja Zoran M. (55) kratko je juče za Kurir rekao da je dobro, ali da ne želi da komentariše nesreću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading