DRUGARICA POVREĐENE MISICE ZGROŽENA: Ne znam zašto je išla u Srbiju - ta zemlja je OPASNA!

Autor:

Hronika

14.08.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarlot Kaniđa, ćerka proslavljenog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe i najbolja prijateljica Olac Bilbao Gonzales (20), koja je u subotu teško povređena u eksploziji bombe u Zemunu, kaže za beogradske medije da njena prijateljica iz detinjstva nikada nije imala veze sa kriminalom, niti mafijom.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Povređena misica

Šarlot je ispričala za beogradske medije da njena drugarica, bivša mis Marbelje, nije znala da je Strahinja Stojanović (28), s kojim je bila u automobilu koji je dignut u vazduh, povezan sa podzemljem.

- Ne mogu da verujem da se njoj to dogodilo, ali sada je važno samo da Olac bude dobro. Ona nema nikakve veze sa mafijom, moja prijateljica je samo obična devojka koja voli da putuje, uvek je imala fine momke - kaže Šarlot Kaniđa za beogradske medije.

Prijateljicu, koja se trenutno oporavlja u bolnici u Beogradu, poslednji put je, kaže, videla pre mesec dana.

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on Nov 4, 2016 at 11:26am PDT

Olac nema mobilni telefon

- Nismo se čule od nesreće, jer Olac trenutno nema mobilni telefon kod sebe. U kontaktu sam sa njenom majkom i, kako mi je objasnila, lekari će uspeti da joj spasu nogu. Njena majka je srećna zbog toga - dodaje ona.

O Strahinji Stojanoviću, sa kojim je bila u kolima kada je bomba eksplodirala, kako kaže ćerka slavnog fudbalera, ne zna ništa jer joj prijateljica nije govorila o njemu.

 

A post shared by Charlotte Caniggia (@chcaniggia) on Feb 5, 2018 at 12:53pm PST

Rizično na Balkanu

- Pre oko mesec dana Olac je bila kod mene u Argentini, a onda se vratila kod porodice u Španiju. Tog Strahinju mi nikada nije pominjala, niti sam znala da planira put u Srbiju. Ona stalno putuje, i to mi nije čudno, ali jeste mi neobično što je izabrala da dođe u Srbiju, ne razumem zašto je to učinila kada zna da su Srbija i te zemlje veoma opasne - kaže Kaniđa, verovatno misleći na zemlje Balkana.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Državljanka Španije teško je povređena kada je eksplodirala bomba postavljena pod "audi" za čijim je volanom bio Stojanović. Naprava je bila pod sedištem vozača, ali nekoliko trenutaka pre eksplozije Strahinja je izašao iz automobila jer je zaboravio mobilni telefon u stanu.

- Devojka, koja je sedela na mestu suvozača, krvava je uspela da se izvuče iz kola. Vrištala je i zapomagala - ispričao je očevidac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading