VOZAČ BIO TREZAN KADA JE PREGAZIO POKOJNOG STEFANA: Na saslušanju će morati da objasni zašto je divljao po mračnom kolovozu

Autor:

Hronika

02.07.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar T. (20) koji je svojim "mercedesom" udario i ubio mladića Stefan Mitića (25) u Malošištu, nije bio pod dejstvom alkohola, saznaju beogradski mediji u Osnovnom javnom tužilaštvu. On će popodne biti saslušan. Tada će objasniti zašto je toliko brzo jurio svojim autom po kolovozu na kome nema osvetljenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Jeziva tragedija

Tragedija se dogodila oko 2,00 sata posle ponoći kada se tragično poginuli Stefan Mitić sa prijateljima Stefanom S. (21) i Julijom R. (18) vraćao kući.

Išli su uz put, Julija je bila odmah pored šiblja, a njih dvojica su išli u koloni. Sudbina je htela da Stefan Mitić bude prvi u tom redu.

- Sve se odigralo u dve ili tri sekunde. Videli smo farove iza nas kao i od drugih automobila, a onda je u nas jako zablještalo svetlo. Nije bilo momenta ni da jedan drugog spasimo i bacimo se uz šiblje. Vozač je dosta brzo vozio i kočio je tek kada je udari Stefana - kaže Julija R. koja je još u šoku od tragedije.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lazar T. je odmah stao, nije pokušao da pobegne posle nesreće. Julija će pamtiti ovo leto s gorkim uspomenama jer je u Malošite došla kod rođaka na raspust.

Nikada se ne zna kada zlo može da "zakuca na vrata". Pošto oba Stefana rade u obližnjem auto servisu, bili su najbolji prijatelji i te večeri su u kafić u Malošištu mogli da izađu kolima, ali nekako ih je "đavo" naterao da baš te večeri prošetaju.

U ovoj varošici, udaljenoj 12 kilometara od Niša se svi slažu da je Stefan bio divan mladić i da je ovo velika tragedija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading