Prebili supružnike, robijaće 16 godina - RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

19.05.2018

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umesto plena od 30 hiljada evra, četvorica razbojnika, koji su prošle godine pretukli i opljačkali bračni par Stević u selu Poljana, u torbi koju su, nakon prebijanja supružnika ukrali, pronašli su samo stari escajg, zbog čega su, nepravosnažno, osuđeni na ukupno 16,5 godina robije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, Viši sud u Požarevcu doneo je prvostepenu presudu kojom je Vladan P. (39), iz Kruševca, osuđen je na 4,5 a njegov sugrađanin Milan N. (39) na četiri godine zatvora. Na po četiri godine robije opsuđeni su, nepravosnažno, i Nišlije Bojan P. (48) i Srđan J. (29).

Ova četvorka je imala saznanja da bračni par Stević u kući drži 30 hiljada evra ušteđevine. Sakrili su se u njihovoj štali, a kada su muž i žena ušli da nahrane stoku, napali su ih i pretukli.

Žena je dobila prelom rebara, dok je suprug prošao sa lakšim ozledama. Nakon premlaćivanja, žrtve su vezane, obavljena je premetačina i iz kuće je odneta akt tašna, u kojoj su, po mišljenju napadača, bile pare.

Kada su zamakli i otvorili tašnu, umsto evra, razbojnici su u njoj pronašli samo stari escajg.

Nišlije su odmah pobegle kolima, dok su razbojnici iz Kruševca pokušali da uteknu na biciklama, koje su ukrali. Svi su, međutim, ubrzo uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading