KUMOVI IZ FOTELJA VODILI MAFIJU : Vedrili i oblačili crnogorskom policijom i pravosuđem, a nisu se bojali ni BOGA!

Autor:

Hronika

17.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političari glasno pričali godinama o njihovoj krimi hobotnici na čelu sa Đukanovićem.

KUMOVI IZ FOTELJA VODILI MAFIJU : Vedrili i oblačili crnogorskom policijom i pravosuđem, a nisu se bojali ni BOGA!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ, youtube.com/printscreen, E Stock

Hapšenje Milivoja Katnića bivšeg glavnog specijalnog tužioca Crne Gore i Zorana Lazovića, bivšeg direktora crnogorske uprave policije, juče je u Podgorici, ali i čitavom regionu podiglo veliku prašinu. 

Inače, osakaćena mafijašaka hobotnica Mila Đukanovića hapšenjem kriminalaca i njihovih zaštitnika u policiji i sudovima sada je urušena do samog vrha.  

- Dvojici nekada dominantnih ličnosti crnogorskog pravosuđa i policije lisice na ruke u ranu zoru stavili su službenici Specijalnog policijskog odeljenja. Lazović se tereti se za stvaranje kriminalne organizacije i zloupotrebu službenog položaja, dok je Katnić označen kao visokopozicionirani član te iste krimi organizacije. Obojica su negirali sve što im se stavlja na teret. Ispitivani su da li su njih dvojica u januaru 2021. dozvolili saradnicima „kavačkog klana"Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću da uđu u Crnu Goru iako su imali zabranu ulaska - ispričao je izvor iz crnogorskog tužilaštva.  

Foto: E stock, Youtube

Marko Miljković i Veljko Belivuk ulazili u CG mimo procedure

Poznato je da su Miljković i Belivuk, srpski kriminalci optuženi za seriju monstruoznih ubistava u Srbiji i Crnoj Gori, kao i druga teška krivična dela, tokom boravka u Crnoj Gori bili gosti Radoja Zvicera u Kotoru gde su slavili rođenje njegovog sina. Sa njima je slavio i Lazovićev sin Petar, takođe zaposlen u policiji i koji je uhapšen zbog saradnje sa mafijom. O atmosferi na slavlju svedoče i fotografije koje su razmenjivali preko tajne aplikacije skaj, a koje je presreo Europol u Francuskoj.

Uhapšeni kumovi koji su bili produžena ruka crnogorskog vladara Mila Đukanovića - Zoran Lazović i Milivoje Katnić su vedrili i oblačili Crnom Gorom i sa mafijom bili na vezi preko Zoranovog sina, dok je odbegli kavački vođa Radoje Zvicer imao i direktnu liniju sa njima. 

 Skaj prepiske i komunikacija do koje su došli crnogorski istražni organi potvrdili su sumnje crnogorskih političara koji su javno vodili bitku sa kriminalnom hobotnicom Đukanovića. 

Dritan Abazović je slavio zbog hapšenja Zorana Lazović i njegovog pobratima i kuma uz kojeg je bio još ne dodirljiviji. Vest o njihovom hapšenju Abazović je nazvao pobedom istine i čestitao tuižilaštu i policiji koja konačno radi u korist građana. 
- Petar Lazović je sin Zorana Lazovića koji je u kumovskim odnosima sa Milivojem Katnićem, a svi zajedno su ekipa iz hotela "Podgorica". Za to ne treba nikakva filozofija, nikakav premijer, nikakva policija, ANB, to svaki građanin zna. Kako onda ranije nije Katnić primetio te stvari nego je govorio da je Zoran Lazović najbolji policajac? Ja ću vam reći - zato što je i on deo tog - rekao je pre godinu i po dana Abazović, kada se otvoreno pobunio protiv režima i vladavine kriminala u toj malenoj zemlji. 

O švercu cigareta od kojeg su profitirali crnogorski moćnici čvrsto uvezani sa kriminalcima, Dritan, a pre njega i istaknuti političari Milan Knežević i Nebojša Medojević govorili su vrlo glasno. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading