MUŠKARAC PRETUKAO "VRAČARU" METALNOM ŠIPKOM! Upao u kući ženi koja mu je "skidala crnu magiju", pa joj polomio šaku i lobanju!

Autor:

Hronika

17.04.2024

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadobila je teške telesne povrede

MUŠKARAC PRETUKAO "VRAČARU" METALNOM ŠIPKOM! Upao u kući ženi koja mu je "skidala crnu magiju", pa joj polomio šaku i lobanju!

Foto: Profimedia

Na temelju predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenom Z. L. (36) je određen pritvor u trajanju od 30 dana. Ova odluka je doneta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede. Razlozi za pritvor obuhvataju posebne okolnosti koje upućuju na to da bi boravak na slobodi mogao uticati na oštećenu osobu i svedoka, kao i posebne okolnosti koje sugerišu da bi mogao ponoviti krivično delo.

Osumnjičenome se stavlja na teret da je krajem novembra 2023. godine u Smederevu u večernjim satima, ponevši sa sobom jednu metalnu šipku bez najave ušao u kuću oštećene stare 57 godina kojoj je nakon kraće rasprave i upućenih pretnji najpre zadao više udaraca u predelu glave i tela, nanevši joj kritičnom prilikom teške telesne povrede u vidu dve frakture lobanje i otvoreni prelom desne šake, kao više hematoma u predelu grudnog koša i nogu.

Nakon izvršenog krivičnog dela osumnjičeni je, pošto je prethodno polomio dva mobilna telefona i računar oštećene, napustio lice mesta, a događaju su najverovatnije prethodili neraščišćeni računi između osumnjičenog i oštećene koja mu je u ranijem periodu u više navrata pružala usluge "otklanjanja crne magije."

Po nalogu dežurnog javnog tužioca je odmah izvršen uviđaj lica mesta, a nakon sprovedenih hitnih i intenzivnih radnji u saradnji sa nadležnom policijskom upravom najpre je utvrđeno da se osumnjičeni nalazi na teritoriji Grada Beograda na nepoznatoj adresi, zbog čega je za njime i raspisana potraga, da bi najzad dana 15.aprila 2024. godine u Sirakovu, prilikom redovne kontrole od strane policijskih službenika Policijske stanice u Velikom Gradištu utvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je i sproveden u prostorije Policijske uprave u Smederevu, gde mu je najpre određeno zadržavanje, a nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu i pritvor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading