ZA NJIM BILE RASPISANE DVE POTERNICE I ŠEST POTRAGA! Uhapšen zbog krađe, a onda usledio ŠOK!

Autor:

Hronika

16.04.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UHapšeni nema ni prebivalište.

ZA NJIM BILE RASPISANE DVE POTERNICE I ŠEST POTRAGA! Uhapšen zbog krađe, a onda usledio ŠOK!

Foto: Shutterstock

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana V.M. (48) osumnjičenom da je iz marketa ukrao dve flaše alkoholnog pića, dok su za njim raspisane dve poternice i šest potraga.

Tužilaštvo je pritvor predložilo imajući u vidu da su za njim raspisane potrage i poternice, kao i jer je ranije osam puta osuđen, od kojih šest puta za krivična dela protiv imovine, a s obzirom da nema prijavljeno prebivalište, saopšteno je iz tog tužilaštva.

On se sumnjiči sa je u prethodnih nekoliko meseci, na isti način izvršio još tri krivična dela na Novom Beogradu, za koja nije procesuiran, jer je bio nedostupan državnim organima, zbog čega će policijski službenici podneti dopunu krivične prijave, na koje okolnosti će osumnjičeni takođe biti saslušan.

Osumnjičeni je prethodno saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on iz prodavnice “Maksi” na Novom Beogradu uzeo dve flaše alkoholnog pića, te je kleštima polimio zujalice sa flaše i stavio ih za pojas pantalona, ali ga je na izlazu zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju.

Policija u Beogradu nedavno je uhapsila čoveka osunjičenog za čak 17 krađa, a Tužilaštvo mu je odmah odredilo pritvor.

Naime, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv N.R. (rođen 1978. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 09.03.2020. godine, u naselju Boljevci, izvršio krivično delo Teška krađa u pokušaju iz člana 204. Krivičnog zakonika na taj način što je došao do porodične kuće oštećenog J.M., preskočio ogradu dvorišta i drvena ulazna vrata otvorio zavlačenjem podesnog alata - poluge i snagom tela i tom prilikom razbio staklo na ulaznim vratima, te kako je u tom trenutku naišao komšija oštećenog, okrivljeni je odustao od daljeg izvršena krivičnog dela i seo u svoje vozilo koje je prethodno parkirao ispred dvorišta oštećenog i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading