POČINJE SUĐENJE MONSTRUMU, OGNJENU DABETIĆU! Kablom zadavio Nou Milivojev, telo RASKOMADAO, pa ga RASTAPAO U KISELINI!

Autor:

Hronika

15.04.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Dabetić na monstruozan i surov način usmrtio je svoju devojku, tiktokerku Nou Milivojev.

POČINJE SUĐENJE MONSTRUMU, OGNJENU DABETIĆU! Kablom zadavio Nou Milivojev, telo RASKOMADAO, pa ga RASTAPAO U KISELINI!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Za četvrtak, 18. april u Višem sudu u Beogradu je zakazano pripremno ročište pred početak sušenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je lišio života tiktokerku Nou Milivojev (18) iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti.

Prpiremno ročište će biti zatvoreno za javnost, nakon čega će sud zakazati suđenje kojem će javnost moći da prisustvuje, prenosi Alo.

Policajac je koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija. Kako je rekao, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv.

Foto: Društvene mreže

Ubijena Noa Milivojev

Istakao je da mu Dabetić prvo nije dozvolio da “baci pogled u stan” jer, “ima veću količinu droge”, ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je Noa Milivojev unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, a onda mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo “zbog sebe”, gde je inače pronađeno raskomadano telo nesrećne devojke.

Prema svedočenju policajca, Dabetić je ubrzo priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, Nou udavio kablom i njeno telo isekao nožem, a zatim zalio kiselinom.

Dabetić se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom Milivojev, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog, pozvavši ga da dođe kod njega u stan, gde je sa njim ušao u svađu i fizički sukob, a potom ga stezanjem vrata električnim kablom lišio života.

Foto: Društvene mreže

Ognjen Dabetić

Zatim je telo vukao po drvenom podu galerije,  niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo devojke, a onda delove tela rasporedio u jednu pvc kutiju sa poklopcem, jedno pvc bure sa poklopcem zatečeno u prethodno navedenoj kutiji, jednu pvc kantu zatečenu u tuš kabini i jednu pvc kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Delove tela je zalio hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen , što je sve pronađeno 6. jula.

Okrivljenom je na teret stavljeno teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

<div id="Pink" class="tv-content" "="" style="box-sizing: border-box; margin: 0px; padding: 0px;">

Komentari (0)

Loading