OD DANAS PA DO KRAJA MESECA RADOVI U TERAZIJSKOM TUNELU: Evo koje linije gradskog prevoza menjanju trasu

Autor:

Vesti

15.04.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izvođenja radova saobraćaj će sve vreme funkcionisati ka Novom Beogradu, dok se menja režim rada linija javnog gradskog prevoza u smeru ka centru grada.

OD DANAS PA DO KRAJA MESECA RADOVI U TERAZIJSKOM TUNELU: Evo koje linije gradskog prevoza menjanju trasu

Foto: Republika.rs

Sekretarijat za javni prevoz je saopštio da će tokom izvođenja radova u Terazijskom tunelu od 15. do 30. aprila, u vremenskim intervalima od 22 do 3.30 časova, doći do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi po fazama.

U fazi I za saobraćaj će biti zatvorena strana tunela u smeru ka centru grada, dok će u fazi II za saobraćaj biti zatvorena strana tunela u smeru ka Novom Beogradu.

Tokom izvođenja radova saobraćaj će sve vreme funkcionisati ka Novom Beogradu, dok se menja režim rada linija javnog gradskog prevoza u smeru ka centru grada, i to na sledeći način:

– vozila sa linija 65 i 77 saobraćaće sledećom trasom: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Makedonska i dalje redovnom trasom;

– na linijama 16, 27E, 35 i 95, vozila će saobraćati na trasi: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike” – Bulevar despota Stefana i dalje redovnom trasom;

– vozila na noćnim linijama 15N, 68N, 75N, 603N, 704N i 706N i minibus E6 u smeru ka centru grada saobraćaće trasom: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Kolarčeva – Trg republike – Francuska – terminus „Trg republike”;

– vozila sa linije EKO 1 koristiće sledeću trasu: Zeleni venac – Prizrenska – Terazije – Trg Nikole Pašića i dalje redovnom trasom.

Napomena: Zbog održavanja 37. Beogradskog maratona, radovi se neće izvoditi u noći između 27. i 28. aprila, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading