"DA GA PUSTE NA SLOBODU, MI BISMO MU PRESUDILI!" Meštani Zlota ogorčeni na ubicu male Danke!

Autor:

Hronika

13.04.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepristupačnost terena u selu Zlot.

"DA GA PUSTE NA SLOBODU, MI BISMO MU PRESUDILI!" Meštani Zlota ogorčeni na ubicu male Danke!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Meštani Zlota su u šoku nakon što je osumnjičeni D.D. priznao da je ubio malu devojčicu Danku Ilić. Ogorčeni su na komšiju koji je počinio tako monstruozno delo i ne mogu da veruju da je osoba koju su viđali ispred lokalne prodavnice kako pije pivo mogla da uradi nešto tako loše i neoprostivo.

Reakcija zajednice

Osumnjičeni D.D. je, prema rečima meštana, delovao potpuno normalno nakon 26. marta, čak su ga viđali ispred lokalne prodavnice kako pije pivo, ali nijednog trenutka nisu mogli da primete da je on nešto skrivio ili da je uradio nešto ovako loše. Ogorčeni su i u potpunom šoku zbog ovog strašnog događaja.

Priznanje i šokantni detalji


D.D. je priznao da je ubio devojčicu Danku Ilić, nakon što je sa kolegom iz JKP "Vodovod" S.J. prvobitno kolima udario dete. Ovo priznanje je šokiralo celu zajednicu, a detalji ovog slučaja su zaista uznemirujući.

Meštani Zlota su zbunjeni i ne mogu da shvate kako je osumnjičeni mogao da uradi ovako nešto, posebno s obzirom na to da se nakon događaja ponašao potpuno normalno. Ovo je ostavilo veliki utisak na celu zajednicu i izazvalo lavinu emocija među meštanima.
-Zloćani su ogorčeni, verujte, da ga puste na slobodu sad, mi meštani bi mu presudili! Evo, ja sam stariji čovek, a kad pomislim da je neko spreman da uzme to malo pile i ubije ga, pa ja bi mu presudio. Pomno pratim vesti i na svaku novu informaciju ja se naježim- kažu komšije osumnjičenog D.D. i dodaju:

"D.D. je znao sa meštanima svakodnevno da pije ispred prodavnice, to je radio i njegov brat. Nije se ponašao drugačije ni od 26. marta kada je ubio to dete, nego isto kao i do sada. Ma nije se moglo ni naslutiti da je takav monstrum."

Meštani sela Zlot ističu da je njihovo selo veoma nepristupačno, sa terenom koji je teško prohodan čak i za ljudsku nogu. Neki delovi sela su potpuno nedostupni, sa mnogo skrivenih mesta do kojih se retko ko usuđuje da kroči. Jedan meštanin je istakao da poseduje zemlju nasleđenu od dede, ali da nikada nije bio tamo, plašeći se šta bi moglo da ga sačeka u tom nepristupačnom delu sela.
 

-Naše selo Zlot je veoma nepristupačno, bukvalno na nekim mestima pitanje da li je kročila i ljudska noga. Imamo mnogo skrivenih mesta do kojih niko od nas ne ide, nekako nemamo šta da tražimo tamo. Evo ja imam neku zemlju koju sam nasledio od dede, verujte nisam bio nijednom, sve razmišljam ko zna šta će da mi iskoči kad kročim tamo- kaže meštanin i dodaje: Vreme prolazi, a to je sigurno još gore za telo tog deteta. Ko zna ako su je zakopali negde, ili je ostavili na nekoj ledini, a u okolini ima jako puno divljih životinja. Ne smem ni da pomislim na tako nešto loše, samo su reći prokleti da su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading