"NIKO NIJE MOGAO DA SUZDRŽI SUZE": Ubice MMA borca mesec i po dana u bekstvu, na takmičenju prikazan video posvećen ubijenom mladiću

Autor:

Hronika

12.04.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za brutalno ubistvo mladića su Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji se nalaze u bekstvu.

"NIKO NIJE MOGAO DA SUZDRŽI SUZE": Ubice MMA borca mesec i po dana u bekstvu, na takmičenju prikazan video posvećen ubijenom mladiću

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

U noći između 24. i 25. februara, na Dorćolu, dogodio se tragičan događaj koji je potresao javnost. Mladi reprezentativac Srbije u MMA, Stefan Savić, izgubio je život nakon brutalnog napada.

Povodom dva meseca od smrti Stefana Savića, njegov trener Borislav Ćosić, izneo je svoje emotivno iskustvo. Dotakao se finala Evropskog MMA prvenstva koje je održano 6. aprila, ističući da je upravo tog dana premijerno prikazan dokumentarni film posvećen tragično preminulom mladiću. Trener je naveo da su emocije bile snažne, suze tekle, a Stefanovo prisustvo osećalo se u svakom trenutku.

 

Junak Stefan M. nagrađen zlatnom medaljom za hrabrost

Istinski trenutak hrabrosti i požrtvovanja zabeležen je tokom kobne noći. Stefan M., koji je pokušao da spasi Stefana Savića, te pritom i sam pretrpeo teške povrede od strane napadača, nagrađen je zlatnom medaljom za hrabrost od strane MMA saveza. Njegova hrabrost i odlučnost zaslužuju divljenje i priznanje.

Foto: Youtube MMA savez Srbije

Stefan Savić

Tragični događaj odigrao se u Dobračinoj ulici u Beogradu, gde su napadači sačekali Stefana i izvršili napad. Radoš, Stefanov deda, otkrio je detalje o napadu, navodeći da su napadači zasedali ispred kluba, a nakon što je Stefan izašao, počeli su da ga napadaju nožem, usled čega je mladi MMA borac pokušao da pobegne niz ulicu, ali nažalost, bio je sustignut i napadnut na raskrsnici.

- Čim je izašao iz lokala, ubice su Stefana počele da ubadaju, pa je on ranjen počeo da beži od njih niz Dobračinu ulicu, dok ga nisu sustigli na raskrsnici i dokrajčili. Verujem da je imao veliki broj povreda - rekao je Radoš, preneo je Blic.
 

Nadzorne kamere zabeležile napad

Nadzorne kamere zabeležile su trenutak napada na Stefana, pružajući uvid u dramatične događaje koji su se odvijali te noći.

Snimak prikazuje Stefana kako beži niz ulicu, dok ga jure dvojica napadača. Nakon što su ga savladali, njih dvojica se vraćaju na mesto zločina, delujući potpuno opušteno, kao da se prethodni događaji nisu ni desili.

Mediji su izvestili da su napadači izboli Stefana više od 15 puta, što je izazvalo šok i ogorčenje javnosti. Očekuje se da će obdukciono nalaz precizno utvrditi sve povrede koje je mladi borac pretrpeo. Ova brutalna i surova sudbina mladog sportiste ostavila je trajan utisak na sve one koji su poznavali Stefana i pratili njegovu karijeru.



Sukob vodio tragičnom ishodu

Radoš je otkrio da je Stefan prethodno imao sukob sa osumnjičenima pre dve godine, kada su napali i bacili u reku Dunav njegovog druga. 

- Njih dvojica su mu napadala druga, bacili ga u Dunav i urinirali po njemu. Stefan je tada potrčao da izvuče druga iz vode, a ova dvojica mu nisu dala. Onda se on potukao sa njima i jednom je povredio vilicu - rekao je Radoš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading