"VOLEO BIH DA UPOZNAM TOG KOJI JE ZA NEPOZNATOG ČOVEKA DOBIO NOŽ!" Potresna ispovest oca ubijenog MMA borca: On je kao i moj sin...

Autor:

Hronika

25.03.2024

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica optuženih za ubistvo njegovog sina, koji su kobne večeri izboli i Stefana M., su bili deo grupe mladića koji su pre tri godine napali druga Stefana

"VOLEO BIH DA UPOZNAM TOG KOJI JE ZA NEPOZNATOG ČOVEKA DOBIO NOŽ!" Potresna ispovest oca ubijenog MMA borca: On je kao i moj sin...

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP, Youtube MMA savez Srbije

Stefan M. iz Beograda je teško povređen kada je izleteo iz svog automobila kako bi pritekao u pomoć MMA reprezentativcu Stefanu Saviću (23), koji je napadnut od strane dvojice mladića, a na kraju je ubijen. Stefanov otac, Nenad Savić, je izjavio za Telegraf.rs da bi voleo da se sretne sa čovekom koji je hrabro želeo da pomogne njegovom sinu, čak stavljajući svoj život u opasnost.

- Stupili smo u kontakt, javio se, bio je raspložen. Ja sam hteo odmah da odem kod njega, ali supruga i ćerka su rekle da ne idem odmah, da je tek izašao iz bolnice. Poslednja dva-tri dana se ne javlja. Voleo bih da upoznam čoveka koji je za nepoznatog čoveka izašao iz automobila dobio je nož. On je kao i moj sin. Moj sin je nastradao zato što je probao da istera pravdu za drugara kog su unakazili i bacili u reku. Jedno je nekog da prebiješ da mu lupiš šamar i taj padne i ti staneš, ali petorica da gaze jednog... Nemaju duše, morala ni granica - kaže Nenad za pomenuti medij.

Dvojica optuženih za ubistvo njegovog sina, koji su kobne večeri izboli i Stefana M., su bili deo grupe mladića koji su pre tri godine napali druga Stefana, a potom se okomili i na njega. Iako su bili u većem broju, Stefan je uspeo da se odbrani i naneo im više udaraca u samoobrani. Pretpostavlja se da je ubistvo najverovatnije izvršeno kao osveta za taj prethodni incident.

- Hajde što su napali mog Stefana, ali i ovog drugog Stefana... Njemu je odstranjena slezina, plućno krilo. Ima ćerku od četiri godine, ne daj, Bože, da mu se nešto gore desilo. Moj Stefan je bio mlad, vredan život, ali nije imao decu. Dobar deo našeg društva je i dalje tu, hoće da pomogne, pa i po cenu da rizikuju sopstveni život - rekao je Stefanov otac.

Podsetimo, Stefan Savić je izgubio život u noći između 24. i 25. februara. Pokušavajući da izbegne sukob, jer je dao obećanje da neće se upuštati u ulične sukobe dok je član reprezentacije Srbije, pokušao je da pobegne od napadača. Nažalost, napadači su ga sustigli i izboli nožem, što je rezultiralo njegovom smrću od posledica povreda.

BONSU VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading