TRI KILOMETRA OD DEPONIJE DO DOMA ZDRAVLJA: Komšija porodice Ilić izneo jezive misli o Dankinom ubistvu, ne prestaje da se pita jedno!

Autor:

Hronika

09.04.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje traje intenzivna potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić.

TRI KILOMETRA OD DEPONIJE DO DOMA ZDRAVLJA: Komšija porodice Ilić izneo jezive misli o Dankinom ubistvu, ne prestaje da se pita jedno!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Komšija iz zgrade u kojoj živi porodica Ilić izneo je svoje duboko saosećanje povodom tragičnog slučaja nestanka i ubistva devojčice Danke Ilić.

- Strašno je to što se desilo. Od deponije gde su je bacili do Doma zdravlja ima tri kilometra, nije mi jasno zašto je nisu tu dovezli? Mislim da sam danas video majku. Ne viđam ih ovih dana, pretpostavljam da su u stanu ali ne zagledam. Ne želim da im i ja stajem na muku.

Majku ne poznajem dobro, ona je ovde došla kad se udala ali oca dobro znam, znam da je dobar čovek. Samo oni znaju kako im je. Sa tim bolom moraju da žive do kraja života. Ne mogu da prestanem da se pitam kakvi ljudi urade to što su uradili - izjavio je komšija prenoseći svoje uznemirene misli o ovom teškom događaju, prenosi Mondo.

Potraga za telom Danke Ilić i uznemirujuće okolnosti

I dalje traje intenzivna potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić, a inspektori nastavljaju pretragu terena kod sela Zlot.

Podsećamo da je Danka nestala u utorak 26. marta u Banjskom Polju, a naknadno je potvrđeno da je ubijena, što je izazvalo šok i uznemirenost u celoj zajednici.

Zločin su priznala dva radnika JKP Vodovod Bor, S.J. (50) i D.D. (50), čime je cela situacija dobila još mračnije nijanse.


Hitna juče i danas ispred kuće Dankinog ubice

Hitna pomoć danas je ponovo ispred kuće Dankinog ubice Dejana Dragijevića i to pod rotacijom.

Podsećamo, juče je Hitna pomoć došla u kuću majke Dejana Dragijevića, koji je optužen za ubistvo Danke Ilić. Kola Hitne pomoći su ušla u dvorište da pomognu Svetlani Dragijević, majci osumnjičenog oko 18.15 časova, preneo je Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading