"UBICE DANKE ILIĆ IMALE SU SAUČESNIKA"! Major Pjanović Otović iznela DETALJE ISTRAGE ubistva deteta

Autor:

Hronika

08.04.2024

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od njih se vratio dva dana nakon događaja na divlju deponiju.

"UBICE DANKE ILIĆ IMALE SU SAUČESNIKA"! Major Pjanović Otović iznela DETALJE ISTRAGE ubistva deteta

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

U nedavnom obraćanju, major Bojana Pjanović Otović iznela je detalje o osumnjičenim Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, koji su bili pod sumnjom od drugog dana istrage ubistva Danke Ilić.

Major je otkrila da je jedan od osumnjičenih, Dejan Dragijević uz pomoć brata i oca premestio telo sa divlje deponije na drugu lokaciju i samo dva dana pre nego što su dovedeni u službene prostorije MUP-a.

Foto: Republika

Danka Ilić i mesto sa kog je nestala

- Imali su pomoć. Jedan od njih se vratio dva dana nakon događaja na divlju deponiju i premestio telo na drugu lokaciju. Mi smo 30. marta u službene prostorije doveli osumnjičene. Mi smo mislili da ćemo zapravo i tog 30. marta imati realizaciju i da će se desiti ono na što smo svi sumnjali. Naravno, da smo bili obazrivi, kao što ste videli. Nismo iznosili nikakve podatke, nismo dozvolili da bilo ko ugrozi na bilo koji način bilo koji segment našeg postupanja - rekla je Pjanović Otović.



Obazrivost policije u javnom informisanju

Major Pjanović Otović istakla je da je policija bila veoma obazriva u vezi sa informacijama koje su plasirane u javnost. Nisu iznosili nikakve podatke koji bi mogli da ugroze postupak istrage, ali ipak su se suočili sa neočekivanim izazovima, poput snimka koji je dostavljen od strane državljanina koji živi i radi u Beču. Ova situacija dodatno je otežala već delikatan proces istrage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading