POZNATA TIKTOKERKA ŠIRI OPASNE TEORIJE ZAVERE O MALOJ DANKI ILIĆ: "Ubistvo male Danke je zataškano, trgovina decom je u pitanju!"

Autor:

Hronika

06.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična sudbina male Danke Ilić iz Bora

POZNATA TIKTOKERKA ŠIRI OPASNE TEORIJE ZAVERE O MALOJ DANKI ILIĆ: "Ubistvo male Danke je zataškano, trgovina decom je u pitanju!"

Foto: Društvene mreže, vladimir lukic


Vest o tragičnoj sudbini male Danke Ilić (2) iz Bora je potresla javnost širom Srbije i regiona. Detalji ovog tužnog događaja su izazvali različite reakcije, uključujući i neke ekstremne stavove.

Uznemirujući video na društvenim mrežama

Sandra Karaklajić, poznata po svom TikTok nalogu All_about_SK, izazvala je kontroverzu objavivši uznemirujući video u kojem iznosi teorije zavere vezane za tragediju male Danke. Njeni komentari su izazvali veliku pažnju javnosti, a nakon što je video uklonjen sa njenog profila, mnogi su ga podelili na drugim društvenim mrežama, piše Kurir.

- E moji vi! Žao mi je ove dvojice što se ucenjeni, ili naterani, ili plaćeni da priznaju da su ubili ovo dete da bi se zataškala ova katastrofa koja se dešava oko nas, odnosno trgovina decom. Eto, iskreno, žao mi ih je, jer će navući bes građana, naroda... Za koju godinu će oni izaći iz zatvora, preseliti se negde u inostranstvo pod drugim identitetom, a ovo dete, nažalost, nikad naći nećemo. Otvorite oči i skapirajte šta se dešava oko nas - izgovorila je u kameru i dodala:

- Kako to da 10 dana niko nije provalio da je dete ubijeno, nego su sada nakon 10 dana i besa građana oni otkrili tragove i da je dete ubijeno, odnosno šta se već tu desilo po njihovoj lažnoj priči. Kako to da majka nije čula da je neki auto tu udario nešto, da je neko izašao, paničio, to nije moglo da se desi sve u tri sekunde, nego se desilo, ako se desilo, a nije, nego se navodno desilo u par minuta. Tako da, po meni, ova šuplja priča ne pije vodu. Iskreno, žao mi je što se to tako dešava, što opet mažu oči... Žao mi deteta, žao mi porodice, žao mi i ova dva mučenika koja su pristala na sve to.



Reakcije javnosti

Komentari pratilaca Sandre Karaklajić nisu manje zastrašujući od njenih teorija. Mnogi su podržali njene stavove i izneli slična uverenja o slučaju male Danke, izazivajući dodatnu zabrinutost i kontroverze u vezi sa ovim događajem.

 



Iz video-snimaka Sandre Karaklajić može se zaključiti da ona širi opasne dezinformacije i zastupa antivakcinaške stavove. Njeni komentari o vakcinaciji dodatno su izazvali negativne reakcije, posebno u kontekstu tragičnog događaja sa malom Dankom.


Psihoterapeut Jelena Manojlović ističe da ljudi poput Sandre Karaklajić "bezdušne osobe koje ne razmišljaju o posledicama svojih reči i dižu paniku". Advokatica Tamara Radojčić naglašava da postoji pravni aspekt u ovom slučaju te da osoba koja izazove paniku može biti procesuirana po zakonu.

Očigledno je da tragična sudbina male Danke Ilić izaziva različite reakcije i kontroverze u javnosti. Nadamo se da će istina izaći na videlo, a da će odgovorne osobe snositi posledice za svoje postupke.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (6)

Loading
Miki

06.04.2024 20:45

A kad su javne licnosti javno optuzivale roditelje i majku devojcice, tada nije bio problem? Ovo je za osudu, svakako ali ne da imamo dvostruke aršine.

Odgovori 27 6
Zidar

06.04.2024 20:53

Više ne znamo šta je teorija zavere,nažalost za mnoge tzv.teorije zavere je ustanovljeno da su čista istina.Previše je nejasnoća u ovom slučaju i puno nelogičnosti.Ovo prevazilazi i priče Agate Kristi.

Odgovori 31 8
Veca

07.04.2024 00:36

Ako ne pronadju tjelo jadnog djeteta Bice sve vise teoretixara zavjere Strasno I zalosno

Jagoda

07.04.2024 01:01

I make otetih beba su do skoro proglašavali ludim, paranoičnim a toliko dece nam nisu ni turci odveli u janičare koliko su ih pokrali i prodali u bebi aferi.