ŽENA IZ STAPARA IPAK UBIJENA DAVLJENJEM! Detalji šokantnog zločina kod Sombora

Autor:

Hronika

28.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragični događaj u Staparu: Žena lišena života davljenjem

ŽENA IZ STAPARA IPAK UBIJENA DAVLJENJEM! Detalji šokantnog zločina kod Sombora

Foto: Društvene mreže


Više javno tužilaštvo u Somboru je odgovorilo na zahtev SOinfo.org portala za informacije od javnog značaja u vezi sa ubistvom i samoubistvom u Staparu. Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva, događaj se desio u vremenskom periodu između tri i pet časova u Staparu, gde je R. D., rođen 1978. godine, navodno davljenjem lišio života svoju suprugu I. D., rođenu 1985. godine, a zatim izvršio samoubistvo vešanjem.

Prema rečima tužilaštva, počinilac nije bio ranije procesuiran za nasilje u porodici, a pretpostavlja se da je motiv ubistva navodna preljuba sada pokojne supruge. Tela su upućena na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Ranije su kružile neproverene informacije da je suprug usmrtio suprugu vatrenim oružjem, ali prema zvaničnom saopštenju tužilaštva, žena je lišena života davljenjem, što baca novo svetlo na ovaj tragični događaj.


Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju medija, a ranije su se pojavile brojne spekulacije i neproverene informacije o načinu na koji je žena izgubila život. Sada kada je tužilaštvo iznelo zvanične informacije, javnost je suočena sa potresnim detaljima ovog slučaja.


Ovaj tragični događaj baca svetlo na problem nasilja u porodici i potrebu za efikasnijom prevencijom i zaštitom žrtava. Važno je da se javnost podstakne na otvoren dijalog o ovoj temi, kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.


Tragično ubistvo i samoubistvo u Staparu su uzdrmali lokalnu zajednicu i skrenuli pažnju na ozbiljan problem nasilja u porodici. Nadamo se da će ovaj događaj podstaći društvo na ozbiljniju borbu protiv ovog problema i pružiti podršku žrtvama nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading